Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi vezetett a váláshoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vezetett a váláshoz?

Figyelt kérdés
A te esetedben mi volt az oka?
2020. ápr. 13. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beleszeretett masba.
2020. ápr. 14. 00:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Odaig is el kellett jutnia.
2020. ápr. 14. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kifejthetem. Amig verzessel a szuleimnel fekudtem hogy a tervezett gyerekunk megmaradjon es neki ne legyen terhere a 13hos nagyobb gyerekunk mert dolgozott napkozben (edesanyam vigyazott ra amig agyban voltam), a ferjem munka ido utan a barati korevel es abbol is leginkabb egy nalunk 11evvel fiatalabb csajjal logott. Osszemelegedtek. Hetvegente utazott hozzank mintha minden rendben lenne. Mire visszakoltoztunk (par het) ok mar szerelmesek voltak. Onnantol honapokig rossz kedve volt, probaltam faggatni hogy mi a baj, semmi, faradt, sok a melo. Heti3 este lepett le a "barataihoz" es 2 delutan jott kicsit kesobb a szokasosnal, allitasa szerint a fonok igy osztotta le a kollegak kozott, mindennap mas marad picit tovabb. Haladt a terhesseg,intimitas is volt koztunk, de ha otthon volt, fejben total mashol volt. Ugyanugy levitte a nagyot jatszani a kertbe,voltak kozos setak es programok, de mint egy holdkoros ugy jott ment korulottunk. Szules elott 2 honappal kozolte h mast szeret es nem tud ettol szabadulni es persze marad a gyerekek miatt, de ha fel ev mulva is a masikat szereti, o elmegy. Miutan tovabb szenvedett latvanyosan, ejjel telozott a csajjal es tobbszor sirt, en eldontottem h nem kell egy 3.gyerek a nyakamra es nem fogom ezt a bizonytalansagot az utolso honapokra hagyni,a nagyobbik gyerekunknek biztos kialakult napirend kell,en pedig szeretnem ha nem apadna el a tejem ha megszuletik a kicsi a sok idegessegtol. Kerestem egy ugyvedet, mi elkoltoztunk, a lany meg bekoltozott a helyunkre. Igy is tonkremehet egy hazassag, hogy az egyik fel nem tud semmit, ha kerdezi, a masik nem mondja. Ezt o eldontotte. Mar nincsenek egyutt.
2020. ápr. 14. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
A postás... meghozta a válókeresetet.
2020. ápr. 14. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk az intimitás hiánya miatt. Szülés után kezdődött a probléma és évek alatt csak rosszabb lett. A végén már azt vettem észre, hogy 1 éve nem voltunk "együtt '. Igazából más probléma nem volt, nem vagyok az a veszekedős típus. De azért még nem vagyok olyan öreg, hogy az életben többet ne sexeljek.

Ez volt a büntetésem, mert legény koromban sok hölgyet kihasználtam. Már ha lehet hinni az isteni igazságszolgáltatásban.

2020. ápr. 14. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

Volt 1 elhidegült hónapunk,mert lekötött nagyon a meló és utána meg a gyerekkel foglalkoztam ami időm maradt.

Elhanyagoltam,viszont ő sem törekvést hogy ez ne így legyen.

Aztán ért egy súlyos baleset,és amíg én kórházban voltam meg otthon lábadoztam meg elvoltam a gyerekkel otthon a felepülés akatf,addig az asszony összejött a melóhelyén a csöves biztonsági őrrel.

Akihez le is lépett a gyerekemmel otthagyva engem ideiglenesen lenyomorodva testileg összetörve.

2020. ápr. 17. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!