Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők, hogyan kezelitek most a láthatás-kérdést?
Ahogy eddig.
40 vagyok, az exem 22, a gyerek 2. Egészségesek vagyunk. Nincs velünk élő idős.
Úgy gondolom, az életkor lényegtelen, mindenki veszélyeztetett, és bárki lehet hordozó.
Az exem eleinte egyet értett velem, jobb, ha most nem viszi el.
Ő azt hitte, ez lecseng pár hét alatt. Most, hogy kiderült, rosszul gondolta, nagyon akarná vinni. Ő olyan helyen dolgozik, ahol sok ember van.
Mi itthon vagyunk, csak boltba járunk, oda is gyerekek nélkül. Nem szeretnék konfliktust, de jelenleg az egészség, az élet most többet ér, mint a békesség. Ezért is tettem fel a kérdést....
Én meg nem akarom kockáztatni a családom életét, főleg hogy az egyik gyerekemnek tartós légúti betegsége van.
Én megértem, hogy sokan dolgoznak munkahelyen, ott végülis tök mindegy, ahol mindkét szülő össze van zárva munka közben x mennyiségű másik emberrel.
Viszont úgy gondolom, miután itthon vagyunk, és még a saját szüleimmel, rokonaimmal is fel van függesztve minden, nem szívesen rúgnám fel az eddigi áldozatot ő miatta, akkor hiábavaló volt minden eddigi kínlódás, a hajamra kenhetem kb....
Nálunk az a gond, hogy az anya felti az allasat es inkabb adná csakhogy tudjon menni dolgozni. Szerinte barmikor haza lehet vinni a virust, nem kell ezen parázni. Én viszont maskepp gondolom, ugyhogy nyitott lennék arra, hogy legyen velem mindig. En is dolgozom, de muszaj megoldani. Azt felejtik el sokan, hogyha az apa kiesik a melobol akkor gyerektartas se lesz es tamogatni se tudja majd. Foleg ha anyai oldalrol az anyagi biztonsagot nem veszelyezteti ha kimarad a helyzet miatt munkabol, ellenben az apánál.
Nehéz helyzet ez, föleg, ahol a 2 fél nem egyformán gondolkozik.
Evidens, hogy mindenki kétségek közt él, de sajnos ez mostvegy rendkivüli helyzet, ahol az egészség mindent átír, erthető módon.
Én vállalnám 100%-ban is a gyermeket, de ezt persze kikéri magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!