Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált nők! Hogyan kezdtétek újra az életetek válás után? Volt akire számíthattatok ( érzelmileg, anyagilag stb. )
Újra nem lehet kezdeni az életet! Nem egy számítógépes játékban élsz. Max folytatni tudod azt, amit elcsesztél.
Ha van eszed, dolgozol a hibákon, akkor lehet jobb életed, de új életed soha nem lesz.
A családom és a barátaim mellettem álltak. Ennek a fontosságát és segítő erejét nem is részletezem, mert szerintem egyértelmű.
Szerencsére anyagi gondjaim nem voltak, így az összes energiámat a lelki felépülésemre tudtam fordítani. Jártam pszichológushoz is, akinek a segítségével belemerültem az érzelmeim megértésébe, feldolgozásába, a miértekre kerestük a válaszokat, és ami a legfontosabb belemélyedtem saját magam még jobb és alaposabb megismerésébe; sokat beszélgettünk a gyerekkoromról, családi mintáimról, stb.
Rengeteg időt fordítottam a hobbimra, ami nekem a sportolás, ápoltam a testemet, nem csak a lelkemet.
Elfogadtam a helyzetet, hogy ez most egy nehéz időszak. Ezt úgy értem, hogy nem akartam azonnal boldog lenni és nem csináltam úgy, mintha minden rendben lenne és nem lennék szomorú, de nem is zárkóztam be. Sokat beszélgettem a családommal, barátaimmal. Sokat sírtam. Naplóba írtam, ami éppen eszembe jutott, amikor nem volt kinek elmondani. Szórakozni, bulizni jártam a barátnőimmel. Volt, hogy otthon ittam egyedül, mert jól esett a tompultság az agyamnak.
10 hónapja vagyok egyedül és jól vagyok.
Fel a fejjel! Neked is sikerülni fog!
33N
Kedves 6-os válaszoló!
Remélem jobban érzed magad, hogy egy ítélkező, lehúzó és egyébként teljesen irreleváns választ adtál a kérdésre, valamint kiforgattad a Kérdező szavaiat…nyilván egy életet nem lehet újrakezdeni a szó szoros értelmében, csak tudod ez egy nagyon gyakori, általános, mindenki által ismert kifejezés. De mindegy.
Nagyon könnyű ítélkezni, de tudod nem tudhatod, hogy például a Kérdező, vagy én, vagy itt akárki más miért döntött a válás mellett. Te eddig biztosan csupa jó döntést hoztál az életben; láttad előre, hogy egy-egy lépésednek milyen következményei lesznek 5-6 év múlva; lehet, hogy nem hozott össze a sors pszichopatákkal vagy szociopatákkal sem, de mi, nőneműek néha hibázunk; )
4-es voltam.
Ja, igazad van, kár a 36%-osnak bármit is mondani.
Figyi, 36%-os: készülj a legrosszabra, inkább ki se lépj az utcára, mert mivan ha elüt egy autó és meghalsz. Ez minden nap benne van a pakliban, akármennyire is vagy jó sofőr;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!