Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig vacillaltal mielőtt elvaltal?
Rövid házasság végén.
Mi alapján döntöttél?
Én kb. fél év alatt jutottam el a döntésig, hogy válni akarok...holott én voltam a megcsalt fél. Tudom, hogy tök hülyén hangzik, hogy megcsaltak és még ezután hónapokig vaciláltam. Tiszta fejjel most már nyilván máshogy látom, de akkor nagyon-nagyon mély lelki krízisben és sokkban voltam...olyankor az ember nem tud tisztán gondolkodni és egyébként dönteni sem lehet krízisben. Szóval összességében mégsem volt felesleges az a pár hónap, mert sziklaszilárd lett a döntésem, nem bántam meg semmit, mindent felégettem magam mögött (nincs gyerek) és teljesen tisztán tudtam újrakezdeni, nem maradt semmi kétség bennem.
33N
Már a lánykérésnél is tudtam, hogy nemet kellene mondanom :(
Végül 2 év 8 hónap házasság után betelt a pohár, és amikor végleg eldöntöttem, 2 hétre rá meg is mondtam, hogy válni akarok.
#3-asnak
Most már akkor lehet tudni hogy a házas férfiak miért ismerkednek meg bókolnak másoknak olykor olykor XD mert válni szeretnének....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!