Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tárgyalásra járás nélkül el lehet válni?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy anélkül, hogy a bíróságon személyes megjelennénk kimondják-e a válást? A lehető legegyszerűbb módon szeretném/szeretnénk elintézni a dolgot. A keresetlevelet a bontóperhez elkezdtem kitölteni, majd postázom a megfelelő bíróságra. Mivel nem veszünk igénybe jogászt, mert mindenről meg tudunk egyezni, most kicsit belezavarodtam a sok információba. Van arra mód, hogy tárgyalásra járás nélkül váljunk?
Előre köszönöm a segítséget!
A felperesnek kötelező megjelenni, különben megszüntetik az eljárást, viszont az alperes nélkül is elválasztanak.
Nekünk 2 tárgyalás volt a gyerekek miatt, de mivel mindenben megállapodtunk, ezért a második már csak formalitás volt, kb 5 perc. Azonnal jogerőre emelkedett, mert lemondtuk a fellebbezési jogukról is. Szerintem ennél egyszerűbben nem lehet elválni :)
A felperesnek minden ügyben meg kell jelenni, de nem tudom váláskor mehet-e helyette ügyvéd.
Ha arra nem költötöj, akkor az egyiknek el kell menni kétszer negyed órára.
És most szünet baby bizonytalan ideig.
Fontos, hogy már legyetek szétköltözve, nálunk ezen lovagolt a bíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!