Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok, ha amiatt szeretnétek válni, hogy megcsaltátok a másikat?
Elmondtam.
Nálunk gyerek is volt.
Nem toltam rá a felelősséget, de elmondtam az okokat (nem mentegetőzök, akkor se tettem, tudom, hogy nincs indok, és azt is, hogy a megcsalás nem megoldás sose. Ennek majdnem 7 éve, akkor kiírtam itt egy kérdést, hát persze én voltam a világ legnagyobb szemete a szentéletű kommentelők szemében, mikor alapból szar volt minden, és még ezek belém is rúgtak, dehát ez a gyakori erkölcsrendészete, mindegy is.)
És nekem is időbe telt utána, hogy összerakjam az életemet. Az exemmel 2 és fél éven át még szívtuk egymás energiáját. Volt szó kibékülésről, de mindig eltérő időben akartuk újrakezdeni.
Mindkettőnknek azóta van új családja.
Voltak konfliktusok, sokmindenen vagyunk túl, voltak harcok, most viszonylag jó a kapcsolatunk, ami a közös gyerek miatt azért nem egy hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!