Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elmondanátok, ha amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok, ha amiatt szeretnétek válni, hogy megcsaltátok a másikat?

Figyelt kérdés
Nem bírok már így létezni, szeretnék elválni, hogy tükörbe tudjak nézni. Megcsaltam többször is, kezdünk a harmadik féllel lassan egymásba szeretni...de ha nem is lesz semmi, akkor is új életet akarok, kell kezdeni. Elmondanátok hogy megcsaltátok a másikat?
2019. dec. 28. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Igen el.

Gyerek van?

2019. dec. 28. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Hajaj. Még azt is hozzávágnám, hogy az ő hibája.
2019. dec. 28. 23:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek, 5 év házasság.
2019. dec. 28. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Igen, elmondanám. Ez így korrekt. Ha már vagyok ekkora tetű és egyetlen mód van arra, hogy kevésbé legyek az, akkor megtenném...
2019. dec. 29. 00:04
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Nem.
2019. dec. 29. 00:54
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Miért kéne elmondani? A lényeg ugyanaz. Válni akarsz és kész.
2019. dec. 29. 06:03
 7/11 anonim ***** válasza:
10%
Indoklást mindenképp kérne. Gondolom. Én elmondanám, hogy tudja, nem az ő hibája, és nem tehet semmit azért, hogy megakadályozza a válást. Amúgy nem tenném, sima szakításnál, mert csak az ő lelkét terheled, de ilyen esetben nem akarnám még hazugságok sorával is tetézni a dolgot. Főleg, hogy idővel rá fog jönni, így is-úgy is.
2019. dec. 29. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
14%
Elmondanám, de úgy hogy érezze hogy csakis ő felelős érte.
2019. dec. 29. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Elmondtam.

Nálunk gyerek is volt.

Nem toltam rá a felelősséget, de elmondtam az okokat (nem mentegetőzök, akkor se tettem, tudom, hogy nincs indok, és azt is, hogy a megcsalás nem megoldás sose. Ennek majdnem 7 éve, akkor kiírtam itt egy kérdést, hát persze én voltam a világ legnagyobb szemete a szentéletű kommentelők szemében, mikor alapból szar volt minden, és még ezek belém is rúgtak, dehát ez a gyakori erkölcsrendészete, mindegy is.)

És nekem is időbe telt utána, hogy összerakjam az életemet. Az exemmel 2 és fél éven át még szívtuk egymás energiáját. Volt szó kibékülésről, de mindig eltérő időben akartuk újrakezdeni.

Mindkettőnknek azóta van új családja.

Voltak konfliktusok, sokmindenen vagyunk túl, voltak harcok, most viszonylag jó a kapcsolatunk, ami a közös gyerek miatt azért nem egy hátrány.

2019. dec. 29. 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát... Csak azért tudtál másba szeretni, mert a férjedbe már nem vagy szerelmes.
2019. dec. 29. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!