Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezési perben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezési perben másodfokú döntés után lehet valahová folyamodni?

Figyelt kérdés
Mit tehetek, ha másodfokon is elveszitem a pert?
2010. júl. 20. 09:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Apa vagy anya vagy? Milyen okkal "veszítetted" el a pert? Ez nagyon fontos kérdés, hogy megállapítsuk érdemes-e tovább lépned. Perújítás, legfelsőbb bíróság, felülvizsgálati kérelem... stb. Kicsit többet kéne tudnunk a körülményekről és főleg arról, hogy szerinted a bíró hagyott-e figyelmen kívül valamit a perben ami esetleg a Te javadat szolgálná.
2010. júl. 20. 10:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Apa vagyok, és a pszichológusi szakvéleményt nem vették figyelembe, pontosabban nem értett vele egyet a bíróság. Pontosan a kapcsolattartáson szeretnék még szigorítani. A szakvélemény szerint a volt párom még 2 órára sem vihetné magával a gyereket, eddig a családsegítőben láthatta heti 2 órára (2 éves a gyermek). A döntés szerint viszont már ennek ellenére az iskolai szünetekre is előre megítéltek heteket az elvitelre..
2010. júl. 20. 11:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor most ezt nem értem. Te kaptad meg a gyereket vagy ő?
2010. júl. 20. 11:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Én kaptam meg a gyermeket, de nem szeretném azt sem, hogy magával vihesse főleg 3 éves kora előtt. Most ez az ítélet. Nálam nem jó megoldás a láthatás, mert mindig balhézik, a családsegítőben szeretném továbbra is a láthatást.
2010. júl. 20. 13:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Iszik? Beszámíthatatlan? Amíg Te dolgoztál ő nevelte a gyereket? Akkor miért nem láthatja? A bíróságnak biztos oka volt rá, hogy a szakvélemény e részét figyelmen kívül hagyta. Nem kötekedni akarok, ne érts félre, de az én peremben is volt egy szakértő aki össze-vissza írt rólam mindent aztán meg nem tudta megmagyarázni. Ki is zárták az ítéletből.
2010. júl. 20. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:

14.00-s-tól szeretném megkérdezni, hogy mi az amiket egy anyáról írhatnak, mármint rosszakat.

Én ezt nem értem.

A kérdezőnél meg azt nem értem, hogy lehet ilyen kegyetlen egy anyával szemben, hogy ne láthassa a gyerekét csak egy családsegítőben!

Ha közveszélyes lenne a gyerekére, akkor gondolom a Bíróság nem hozott volna ilyen ítéletet, amit hozott.

Apuka! Nehogy aztán később leköpjön a gyereked, amiért eltiltod az anyjától!!

Kicsit bosszútól szaglik ez az egész szerintem.

2010. júl. 20. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja és válaszom a kérdésre: Törődj bele és ne pereskedj tovább, inkább segíts az anyukának,hogy normális kapcsolata legyen a kicsivel, elvégre az övé is és ezzel a gyerekednek is segítesz, mert legalább érzi, hogy van anyja.
2010. júl. 20. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Taszítóak az ilyen férfiak, akik tönkre teszik a feleségüket, aztán meg elperelik a gyereket és ellehetetlenítik a gyengébbet, ahelyett, hogy segítenének rajta!

Csak a bosszú hajtja őket, és azt hiszik, hogy jó apák, pedig csak ártanak a szerencsétlen gyerekeknek.

Megnyerte a pert, mert több pénz volt a zsebében! A gyengét mindenhol eltapossák, ez itt is érvényes.

2010. júl. 20. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
22:01-s: Ez nem az én kérdésem, de azért válaszolok. Rólam azt írták, hogy hűtlen típus vagyok, nincs bennem empátia, a segítőkészségem 0 stb... A tesztjeim jobbak lettek, mint a férjemé, ennek ellenére engem írt le a szakértő. Aztán megkérdezte a bírónő, hogy most akkor mi van, mert így nem érti.Persze Ő se hülye hiába laikus észrevette hogy nem stimmel valami a szakvéleményében. Erre azt mondta a szakértő hogy én megszimuláltam az eredményeket, de alátámasztani nem tudta az állítását. Aztán két igazságügyi szakértő felvetette a tényállását miszerint hamis a vizsgálati eredmény. Erről ennyit. Minden szakértő azt ír amit akar, mert azt hiszi, hogy mindenki hülyébb mint ő. Nálunk hál istennek kiderült...
2010. júl. 21. 09:33
 10/13 hkt78 válasza:
Azért azt elmondanám, mint apuka hogy nem mindíg olyan kerek és a szegény anyuka ki volt használva és belerugunk vagy mi. Az én gyerek elhelyezési perem még 97-99 között zajlott. Az anyukával különmentünk pontosabban már nem viseltem el az életmdját nem takarított a gyereket nem rakta tisztába amíg hazaértem (ebből lett is egy csúnya maradandó bőrbetegsége) stb... csak csavarogni ment a gyerekkel reggel 8-este 8-10 ig. Na én mondtam ez így nem jó, elvileg mivel nem ismertem a jogaimat nála maradt a gyerek én pedig havi 2 hétvégére megkaptam. Csakhogy, neki nem volt hova menjen, mert a viselkedése miatt a testvére, majd az anyja végül a nagyszülei is kirakták. Akkor kerítettem neki helyet az anyaotthonba. Majd a gyerek állandóan beteg volt nála. Amikor mentem érte a gyereknek vett drága ruhákat eladta cigiért a másik szülőknek itt betelt a pohár. Majd ügyvédhez mentem és kiderült több jogom van mint gondolnám. Aztán se szó se beszéd lelépett az otthonból az apjához. (alkoholista kőműves) Ott egy szobába lakott az apja a nője, ő és a kislányunk ahol 3-an voltak láncdohányosok és nem a 8 hónapos gyerek volt az egyik! Majd olyanokat csinált, hogy amíg nálam volt a gyerek hétvégén elment bulizni és vasárnap a téli hidegben a gyerekkel az utcán vártam 2 rát mire felhívta anyámékat otthon hogy majd csak kedden jön a gyerekért. Na akkor kedden felhívott este 9 után hogy vigyem a gyereket ide meg oda én pedig nemet mondtam. közöltem vele, hogy nálam marad végleg. Később még ügyvédek elött olyan ajánlatot tettem, hogy ha fél év alatt helyre áll keres munkát és rendes albérletet akkor vissza kaphatja a gyereket. Neki ez nem kellett, így pereskedés végéig ő vette fel a családi támogatásokat. Aztán látogatni is összevissza jött. Közben talált egy hülyét aki elvette és szült annak is egyet. Így a bíróságon neki ítélték végül a gyereket, mondván ott teljes család van nekem meg csak barátnőm. Igaz ők havi 30000-ből éltek volna 4-en albérletben én meg 160e-ből egy nagy lakásban, de a család a fontos. Na a férje 9 nappal az ítélet után felhívott, hogy mikor viszem a gyereket meg a vagyonát! (mert így szerepelt az ítéletben) Én mondtam neki, hogy majd csak a temetőbe őket meglátogatni. Majd jöhetett a másodfokú tárgyalás. A nőnek (mert anyaként nem emlegetem többet) felvonult az egész családja, mindenki láthatást követelve zokogot a bíróságon, bár ők anno gyerekestül rakták ki az utcára őket. Na ekkor végre sikerült megszereznem a postai nyílvántartóból az aláírását annak a személynek aki átvette a támogatásokat ezen 2 év alatt, ugyanis a bírságon mind a ketten azt állítottuk, hogy nem vesszük fel. Majd az ügyvédem írt az övének és akkor felhívott, hogy aláírná a papírt, hogy lemond a lányról, csak ne kérjem vissza a pénzt. (gyakorlatilag eladta a gyereket 600e Ft-ért. Aztán ő soha nem jött és jelentkezett, hogy meglátogatná a gyereket, de a zokogoó rokonai sem. Sőt az én anyám a kislányommal volt vásárolni a T.-ben és ott volt a másik "nagyi" aki meglátta őket és elrohant. A sors fintora 10 évvel később újra pert kellett índítanom, hogy a gyerek útleveléhez ne kelljen megkerestetnem. Ugyan az a bírónő volt aki elsőfokon neki ítélte! Na erre a tárgyalásra se jött el ez a nő. Én pedig kérdőre vontam az ítélete miatt. Ő próbálta magát védeni, hogy az egy igazi család lehetett volna a gyerekemnek, de elmondtam neki, hogy az a fickó 2 hónap ismerettség után teherbe ejtette, 6 héttel később elvette és 1,5 év múlva elvált tőle! Ennyit a családról! Míg én ugyan azzal vagyok, mint akivel akkor is voltam, csak éppen nem akartunk esküvőt. Szóval lehet hogy itt ebben a kérdésben is az apukának van igaza hogy nem akarja oda adni a gyereket. Nálunk a tárgyalások idején a bíróság megengedte neki hogy 2 hetente hétvégén magukhoz vigye. Na összesen 2 alkalommal élt a lehetőséggel és akkor is a gyerek egész hétvégén kapott 4 kiflit!!! Ennek a nőnek azóta van még másik 3 gyereke tehát összesen 5 gyerek 4 férfitól. jelenleg egy közös ismerőstől tudom, hogy ismét anyaotthonban lakik, de közösségi oldalon vannak képek róla miközben féktelenül bulizik és a gyerekei meg itt ott alszanak! Éljenek a szegény megtiport és nem megsegített anyák! Félreértés ne essék tisztelem a nőket és az anyákat, akik úgy is viselkednek mint egy anya, csak nem tartom azt jónak, hogy azért mert valaki szült akkor őt feltétlenül áldozatnak kelljen tekinteni.
2010. júl. 21. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!