Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy az egyik barátnőm úgy "heveri ki" a válását hogy rengeteg férfival fekszik össze?
Nekem nem normális, képtelen lettem volna a válás után ezt csinálni.
De ha pályázik az év és a környék ri.banca címre, az az ő dolga.
Én ezt mindig az alapján ítélem meg, hogy az ő életére és lelki állapotára ez milyen hatással van.
Ha úgymond pótlékként fekszik össze mindenkivel mert össze van törve lelkileg és így akar egy kis figyelmet meg szeretgetést kicsikarni magának az egyáltalán nem jó. Ez csak mélyebbre fogja vinni ebben az esetben.
Ha viszont azért csinálja mert alapvetően már rendben van, újra szabadnak érzi magát és csak fokozni akarja a boldogságot, kiélvezni a kelendőségét a kalandozással akkor szerintem rendben van.
Nyilván nem mindegy, hogy mit jelent a "rengeteg" de ha nem valamilyen érzelmi hiánypótlás és figyelemhiány miatt csinálja akkor rendben lehet a dolog. Én nem ezt az utat választanám de mindenkit más tesz boldoggá.
A gyásznak, veszteségnek vannak különféle feldolgozási módszerei. Aki érett személyiséggel rendelkezik az elrendezi magában, keres egy hobbit, magaval foglalkozik stb aki meg nagyon nem az, az alkoholba menekül, öngyilkos lesz, hasonlok.
Ez valahol közepen helyezkedik el. Jó esetben nem árt vele magának, valószínűleg meg elvezi is de ettől ez még egyáltalán nem egy önmagát tisztelő, a problémáival bátran szembenéző felnőtt viselkedése. A dugásba menekül azelől hogy igazan megélje ezt s veszteséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!