Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a teendő, ha már beadtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha már beadtam a válókeresetet, de közben kibékültünk? Egyszerűen csak nem megyünk el a tárgyalásra és kész?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmentek és kijelentitek, hogy nem akartok elválni.
2010. júl. 18. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

...úristen....

gondolom ha nem mész el a tárgyalásra, ahova mindenki csak azért megy el, hogy a kiba... idejét vesztegesse rád, lásd bíró és az egész személyzet, ez tipikusan olyan emberre utaló viselkedés, aki csapot papot otthagyva elrohan beadni a válókeresetet mielőtt gondolkozna.

gondolom illene szólni valakinek, hogy sztornó, NEM???? pl annak, akihez beadtátok a válóperes papírokat...

2010. júl. 18. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Így van, nem jelentek meg és megszüntetik az eljárást. De javaslom alaposan alaposan mérlegeljetek, mert annak hogy idáig jutott a házasságotok oka van,csak komoly változások árán van esélyetek a boldogságra.Sok sikert!
2010. júl. 18. 08:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ártana szólni előtte a bírónak, mert akkor arra az időpontra kitűzne másik tárgyalást, és nem ülne ott a teremben, titeket várva, miközben haladhatna a munkájával, vagy tárgyalhatna ugyanabban az időben mást. Nem lesz boldog, ha szó nélkül egyszerűen csak sz.artok elmenni. :-(

Lehet kérni szüneteltetést is a válóperben.

2010. júl. 18. 08:54
 5/10 BlackSword ***** válasza:
100%

Először is mennj be a bkíróságra és vond vissza a keresetet!!! Aztán megszűnik az eljárás... Ez a minimum, hogy megtedd, mert nekik is idő a dolog... Szóval ők se készüljenek feleslegesen, és ne rabold az idejüket...

L

2010. júl. 18. 08:56
 6/10 BlackSword ***** válasza:
66%

ez még lemaradt az előzőből:

LEGKÖZELEBB, MEG HAMARABB GONDOLKODJATOK, MIELŐTT CSELEKEDTEK!!!!!

2010. júl. 18. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Vissza kell vonni a keresetet.

(komoly felelősségteljes emberek lehettek egyébként)

2010. júl. 18. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Váljatok el, attól még élhettek boldogan.

Ha nem vonjátok vissza a keresetet, tárgyalás is lesz kitűzve, akkor

FIZETHETITEK az eljárás teljes illetékét.

2010. júl. 18. 14:25
 9/10 anonim válasza:
51%

Békéltető tárgyalás az első,ez lenne a szerepe,hogy kibékítse a feleket.

Én kértem 6 hónap szüneteltetést,de sajnos nem jártam eredménnyel,kénytelen voltam a folytatás mellett dönteni,illene visszavonni a keresetet!Minden bíróságon van hetente egy teljes napos ügyfélfogadás,telefonon vagy a neten kérdezd meg a részleteket.

38 éves nő

2010. júl. 18. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:

szüneteltesd, vagy szüntesd meg az eljárást

egyébként TE JÓ ÉG mennyi féltékeny ember van itt!!

ahelyett, hogy gratulálnátok, hogy kibékültek és sikerült rendezniük a dolgokat.

2010. júl. 25. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!