Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rokkantsági nyugdíjból vonhatnak gyt?
Figyelt kérdés
Exem kijelentette magát, irt egy üzit, h hiába jelenetem fel nem kell fizetnie mert nincs munkája. Csak nyugdíj. És abból nem vonják le.igaz? Hagyjam h ne fizessen?2019. szept. 23. 13:51
1/13 anonim válasza:
A gyereket a saját megélhetésének a rovására is kötelessége eltartani.
Kérdés persze, hogy rokkantsági nyugdíjra miért szültél gyereket?!
2/13 anonim válasza:
De!
Az összeghatár a lényeg, nem az eredete. Ha számlára jön, arra ráugrik a végreh
3/13 anonim válasza:
Én viszont úgy tudom változott a törvény ezzel kapcsolatban pár éve. Már nem köteles senki eltartani a gyereket a saját rovására, hanem vizsgálják annak az anyagi helyzetét is aki kéri a gyerektartást. Szóval ha jó anyagi körülmények között van a nevelő szülő, a másik meg mondjuk hajléktalan, nem fognak megítélni tartásdíjat. De lehet hogy ez már azóta változott.
4/13 A kérdező kommentje:
És amivel tartozik? Mert utolsó időszakban, ők a főnökkel eldöntötték hogy nem küldik a pénzt,utána meg kilépett .Eddig is küldte a nyugdíjfolyósító is a tiltást, és a munkáltató is,és nem értem ezzel mit akar.😂
2019. szept. 23. 14:14
5/13 A kérdező kommentje:
16 éves gyerekről beszélünk.Nem most szültem. 😂
2019. szept. 23. 14:16
6/13 anonim válasza:
Persze, hogy le lehet vonni.
Ne hagyjad!
7/13 anonim válasza:
Hát hogy mondjam van esély rá hogy paraszt vagy. Exd tényleg rokkant? Baleset érte, vagy hogyan? És az a legfőbb gondod hogyan húzd még lejjebb? A legtöbb nő nem ilyen, de már láttam sajnos ilyet. Mit akarsz még attól az embertől ha tényleg rokkant? Van minimális rugalmasságod, alkalmazkodóképességed egy helyzethez? Ha kamuból rokkant, akkor nem szóltam, meg akkor se ha te is beteg vagy esetleg. De ha mondjuk neked jól megy, exed meg kínlódik, akkor ez így elég gáz hozzáállás. N
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, És amit nem küldött a munkáltató hónapokig? Azt is levonjak a nyugdijabol? Mert a nyugdíjfolyósító eddig is küldött, de az elmaradást amit a munkáltató nem küldött behajthatom?
2019. szept. 23. 14:27
9/13 A kérdező kommentje:
Oooo úgy rokkant ahogy te vagy én, mert 8 órában dolgozott.4 re volt bejelentve.Semmi baja.
2019. szept. 23. 14:29
10/13 A kérdező kommentje:
Annyira kínlodik, hogy étteremben esznek csak,és nyaralnak egész évben.Azt hiszem ezzel elmondtam mindent.
2019. szept. 23. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!