Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti odaadnatok joszívvel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti odaadnatok joszívvel?

Figyelt kérdés

Elvaltunk.Eletem legfajdalmasabb esemenye volt.

Talan sose leszek tul rajta.

Felmerult,hogy az exnek gyermeke lesz az akkor meg mellettem kialakulo uj kapcsolatabol.

Celzasokat tett,hogy elvinne a kinott gyerekruhakat ket gyermekunk utan.Hat ez engem eleg rosszul erint.Ti oda tudnatok adni?

2019. szept. 10. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, meg az is érdekes hozzászólás, hogy "levetett göncöket"...

Mennyi sznob van, te jó ég! Hogy örültem minden ruhának, amit kaptunk, pedig mások levetett gönce volt.

Némelyik úgy a szívemhez nőtt, hogy visszaadni se tudtam, ki akartam fizetni, de nem fogadták el az árát. Ránézek és ma is látom magam előtt benne.

Pont emiatt senkinek nem tudnám tovább adni. Azért persze a ruhák nagy részéhez nem ragaszkodok ennyire, de a te esetedben neki én sem tudnám odaadni.

2019. szept. 23. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!