Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éppen, sportos lány vagyok, de épp ezért tartom röhejesnek, hogy mivel itt a legtöbb csávó ronda lúzer(a kérdések alapján), mégis van képük egy nem tökéletes nőt leszólni. Holott lehet még az ő szintjét sem ütik meg.
A 16-os az én válaszom volt, sportos nő vagyok, kerek, feszes, izmos fenekem van.
Válaszomat jó tanácsként írtam, mivel ez női szemmel is csak egy jó közepes, semmit érő fenék. Nem tűnik ki a tömegből.
Te csúnya lúzer vagy? Mert ha nem, akkor nem hozzád szólt a komment.
Ne magadból indulj ki.
Én 159 centihez 48-49 kg vagyok. Enyhén izmos. Nem kell nekem hinni, hisz nem is ismersz, de ha egy vadidegent hazugnak nevezel, egy teljesen anonim oldalon, ahol nem is éri meg hazudni, akkor veled elég nagy gondok vannak és inkább te szoktál hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!