Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért paraszt a legtöbb lány tinderen? Mit várnak, ha ők nem tesznek bele semmit majd jön a csoda?
En nem hallottam olyat aki tinderen talat volna part. A nok csak szorakozasbol hasznaljak.
Regen en is hasznaltam de videken keves ember van, a match is kevesebb.
Talan 1 vagy 2 lany volt akivel tudtam beszelni de talalkozasig se jutottunk el.
Ahogy első is írta, ez a társkeresők bőség csapdája. De nem csak s tinderre igaz, előtte is ez volt.
Megismertél egy nőt, kölcsönös szimpátia, randi 3-4 nap múlva. De mire oda jutottál volna már kapott levelet egy újabb pasastól, aki nem is biztos, hogy jobb volt nálad, de ismeretlen volt, “mi van, ha ő még jobb”
A csak a 3-4 nappal későbbi randevúra már úgy jön, hogy közben azt megégeti, te vagy a jobb, vagy inkább a másik. Persze, adni akar annak is egy esélyt, de a randi napján pont ráir egy harmadik férfi, akitől még semmit nem tud...
És ez így megy a végtelenségig. Egyszerűen mivel mondig van új es ismeretlen, ezért sosincs megállás, mert mi van, ha a másik jobb.
Ui: amúgy ez nem csak a nőkre igaz, mikor lakást akartam venni, muszáj volt egy idő után kimondani, hogy a következő megfelelőt megveszem, különben a végtelenségig megy a “megnézek még egyet, hátha még jobb”.
Az ember már csak ilyen, ezt nem a tinder hozta ki belőle, csak lehetőséget ad, hogy a korábbi 3-4 havi/heti/napi ciklus 3-4 percesre gyorsuljon.
Én is hasonlókat tapasztalok. Talán kicsit átlag feletti pasi vagyok és néha néha van mathcem. Nem valami magasak az elvárásaim. Annyi hogy ne legyen kövér az illető.
Nagyon ritkán még össze is jön olyannal a match aki nem kövér és unvierzálisan ritkán van hogy válaszol is ha ráírok.
Most éppen egy 28 éves lánnyal "beszélgetek". De többnyire csak 1-2 mondatot tud írni. Azok is csak ilyen tőmondatok illetve több nap is eltellik mire válaszol. Szóval valószínűleg törölni fog. Többnyire csak én faggatom meg érdeklődöm utána. Ha én nem kérdezem őt akkor ő magától nem csinál semmit sem.
Egyetlen pozitív élményem volt:
A legértelmesebben egy 18 éves lánnyal tudtam beszélgetni.
Neki lehetett bókolni meg szépeket írni és vette a poént pl ha küldtem egy vicces videót vagy olyat mondtam és nem tőmondatokat írt.
Még sose volt társkeresőn. Megírta nekem hogy kicsit idősnek tart engem ezért nem szeretne többet. Viszont nagyon udvariasan közölte én meg udvariasan válaszoltam.
Viszont a többi lány képtelen erre.
Nem is értem mire jó ez az egész. Van match viszont senki sem beszél senkivel. Sokszor már rájuk sem írok mert tudom hogy ugyse fognak válaszolni.
Iszonyatosan magasak az elvárásaik még egy átlag alatti lánynak is. Pedig én tudok mit letenni az asztalra. Doglozom meg egyetemen mérnökként tanítok nem iszom nem dohányzom és eléggé vicces is vagyok + családot szeretnék.
És a lányok mit tudnak letenni az asztalra?! Semmit... Flegmán több mint 95% még csak válaszolni sem válaszol ha ráírok. Ha az az 1 mondat meg nem eléggé vicces meg kreatív akkor egyből le vagyok írva.
Meg környögom nem keljen már azt szégyelnem hogy találkozni szeretnék némi pár napos/hetes/hónapos csevegés után. Bárkivel el tudok menni kajálni még pasival is elmennék enni nem értem hogy a lányoknak miért olyan nehéz egy ingyen kajára beülni?!
Szörnyen viselkednek a lányok. Interneten ez hatványozottan érvéses.
Én tudok mit adni de nekem mit tudnak adni ez a kérdésem??!!
Nagyon csalódott vagyok...
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!