Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek, ha félek a lányoktól?
Nekem olyan félelmetesnek tűnnek a lányok.Félek,hogy megtámadnak,bántanának vagy nem tudom mit csinálnának.
Még nem próbálkoztam soha sem felszedni lányt,legfeljebb interneten beszéltem velük.Meg lánybarátom sem volt még soha életemben,eddig nem nagyon beszéltem élőben soha lányokkal.
De akarok egy barátnőt.
Nem volt még soha sem semmi kapcsolatom lánnyal,még baráti viszony sem.
Mondjuk barátaim sem voltak.
Olvas a projekció pszichológia fogalmáról.
Volt Freudnak egy neurotikus páciense, aki rettegett attól férje megöli. Ez volt a rögeszméje. A pszichoanalízis során kiderült a nő tudatalatti vágya megölni a férjét.
Az érthető, ha kígyóktól tartasz. Talán egyik életedben idegszanatóriumban dolgoztál, ahol előfordulhatott, hogy egy nő rontott rád.
Na mondtam hogy veszélyesek.Ha lesz egy barátnőm lehet meg is akar majd ölni
Egy lány is hordhat magánál ilyen eszközt
Meg gondolom nem alapból támadna meg,hanem ha odamennék hozzá,hogy ismerkedni akarok.Szóval a tetoválás meg a kopasz fek nem old meg senkit.
A lányok nagyon kegyetlenek,olvastam Facebook kommenteket is,hogy miket írnak.
Én egy vesztes vagyok,a lányok meg utálják a veszteseket,szóval biztosan bántani akarnának!
Most elkezdtem futni,ha egy lány el akarna kapni el tudjak menekülni
De ez verbális támadás ellen nem véd.Na meg lehet hogy a lányok gyorsabbak is.Vagy ha nem tudok elmenekülni,sarokba szorít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!