Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ismerkedjek, ha félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek, ha félek a lányoktól?

Figyelt kérdés

Nekem olyan félelmetesnek tűnnek a lányok.Félek,hogy megtámadnak,bántanának vagy nem tudom mit csinálnának.

Még nem próbálkoztam soha sem felszedni lányt,legfeljebb interneten beszéltem velük.Meg lánybarátom sem volt még soha életemben,eddig nem nagyon beszéltem élőben soha lányokkal.

De akarok egy barátnőt.

2019. júl. 21. 17:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
21 vagyok
2019. júl. 21. 23:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagyon éretlen vagy akkor.
2019. júl. 21. 23:45
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem volt még soha sem semmi kapcsolatom lánnyal,még baráti viszony sem.

Mondjuk barátaim sem voltak.

2019. júl. 21. 23:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Olvas a projekció pszichológia fogalmáról.

Volt Freudnak egy neurotikus páciense, aki rettegett attól férje megöli. Ez volt a rögeszméje. A pszichoanalízis során kiderült a nő tudatalatti vágya megölni a férjét.

Az érthető, ha kígyóktól tartasz. Talán egyik életedben idegszanatóriumban dolgoztál, ahol előfordulhatott, hogy egy nő rontott rád.

2019. júl. 22. 09:29
 15/22 A kérdező kommentje:

Na mondtam hogy veszélyesek.Ha lesz egy barátnőm lehet meg is akar majd ölni

2019. júl. 22. 11:54
 16/22 A kérdező kommentje:
A lányok sokkal erősebbek és felsőbbrendűek!
2019. júl. 22. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha félsz biztosítsd be magad, hordj zongorahúrt magaddal, mert úgye egy uzi,pisztoly,kalasnyikov engedély és vizsgaköteles. Arra gondolok pl. legyen egy olyan tárgyad, amire támaszkodhatsz nem csak vészhelyzetben. pl. sokan plüss macival alszanak, ami igen hatékony védelnező. Ki húzna újjat egy plüssmacival? Senki. Esetleg csinálj jó látható helyre tetkót pl. egy pitbullt "egy kedves pitbull vagyok" azonosulsz, és aki látja tetkódat; nem fog bántani. Ez pszichológiai befolyásoló hatás, könnyű eltanulni és te is kitalálhatsz ami miatt a támadás veszélye nullára csökken pl. kopasz fej. Ki támadna egy kopaszra? lehet katona,skinhead,buddhista...mindegyik a pusztakezes harc mestere.
2019. júl. 24. 08:15
 18/22 A kérdező kommentje:

Egy lány is hordhat magánál ilyen eszközt

Meg gondolom nem alapból támadna meg,hanem ha odamennék hozzá,hogy ismerkedni akarok.Szóval a tetoválás meg a kopasz fek nem old meg senkit.

A lányok nagyon kegyetlenek,olvastam Facebook kommenteket is,hogy miket írnak.

Én egy vesztes vagyok,a lányok meg utálják a veszteseket,szóval biztosan bántani akarnának!

2019. júl. 24. 12:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Facebookon verbális támadás érhet, de ne törödj vele. Csak előre keményen.
2019. júl. 27. 01:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Most elkezdtem futni,ha egy lány el akarna kapni el tudjak menekülni

De ez verbális támadás ellen nem véd.Na meg lehet hogy a lányok gyorsabbak is.Vagy ha nem tudok elmenekülni,sarokba szorít

2019. júl. 28. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!