Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők, akik párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik párkapcsolatban "feltétlen szeretetre" vágynak, valójában pasi helyett apukát keresnek maguknak?

Figyelt kérdés
Gyakran hallani ezt a "feltétlen szeretet" dolgot, aztán ha rákérdeznek, kb. úgy fejtik ki, hogy "hát szeressen mindig, örökké éreztesse, hogy én vagyok a mindene, hordozzon a tenyerén". Ezek egy szülő-gyerek kapcsolat jellemzői, nem?
2019. júl. 20. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Keveritek a feltétel nélkülit (önzetlen), és a szolgát. A feltétel nélküli nem azt jelenti, hogy bunkó tahó, akkor is szolgálom egész életében.
2019. júl. 20. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:
A "hát szeressen mindig, örökké éreztesse, hogy én vagyok a mindene, hordozzon a tenyerén" egy normális kapcsolat elengedhetetlen eleme. Ez nem ilyen plussz dolog, nem feltétel nélküli szeretet hanem ALAP dolog. Ahol ez nincs meg kölcsönösen az nem egy jó kapcsolat. És aki nem ilyen bánásmódot vár el a párjától vagy nem ilyet ad vissza annak soha nem lesz értelmes párkapcsolata.
2019. júl. 20. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!