Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos pasik már nincsenek? Vagy ha igen hol?
A zsánerem a nagy pocak sörhas stb.
De mindenhol a vékony pasik vannak,társkereső oldalon sem sok van.
tegnap 22:19
Ritkán tévedek be kocsmákba, de ott inkább roncsok vannak, mint pocakosok. Nekem is, barátaimnak is van pocak, de egyik sem kocsmázik, iszik, még baráti összejövetelkor sem.
A jó cukros ürítő ami karban tartja a pocakot.
Nekem van egy kicsi hasam most már.
1 évvel ezelőtt még olyan 176/68 voltam. Mióta nincs egyetem csak munka azóta már olyan 78kg vagyok.
Jó érzés hogy van egy kicsi hasam olyan testesebbnek férfiasabbnak érzem magamat tőle vagy micsoda XD
Mondjuk még így is a normál kategóriába esek szerintem pedig úgy szerettem volna volna kapni tőled privát üzit. Már készültem volna a szexulális célzatú nyitószövegemmel is ahol birizgállak egy kicsit brühühüü :'( :D
Mehettünk volna randiként a temetőbe is horgászni. Hogy mii??!! A temetőbe?! Hát hogyne hisz sok a "hal-ott" :D
Na jó ezt inkább hagyjuk mert 0% alá megy a válaszom értéke :S hihi szép napot :D
29F
Jelen!
183cm, majd 110 kiló. És még független is! :-)
Kedves 39es
Örülnék ha így lenne mert akkor valogathatnek is de sajos nem találok tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!