Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek arról, ha egy huszonéves lánynak saját autója és lakása van?
Örülök neki, hogy ki van pipálva az életének a felszínes/anyagi része. :)
Engem kicsit frusztrálna (egy ideig), volt olyan randipartnerem aki ilyen szinten jól el volt eresztve, nekem csak egy régi autóm van + albérlet és borzasztóan zavart még azok után is, hogy megbeszéltük a dolgot, hogy őt nem zavarja miután kiderültek az anyagi különbségek. Randira új autójával jött, akkor kezdett kényelmetlen lenni picit. :D (+nem is érdekel, sokkal lelkisebb vagyok ennél, engem jobban érdekelnek a belső kvalitásai)
Előtte is inkább lelki/intellektuális jellegű beszélgetéseink voltak és a hullámhossz + a kémia is megvolt.
Aztán szépen elrontottam a nagyon jól sikerült randi után. (Sohasem volt alkalmam hosszasan csókolózni a régebbi hosszú elsős randik után, ha ciki, ha nem)
Lehet tudat alatt zavart tovább a dolog, de eléggé dinka lettem. :(
tl;dr: Nem használnám ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!