Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hogy lehet az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy lehet az, hogy élőben! (nem itt) nem találok normális nőt aki nem felszínes?

Figyelt kérdés

Odamegyek valakihez, jó illatom van, ápolt, ronda se vagyok, és éppenhogy le nem köp annyira gusztustalan fejeket vág.

Nekem is mindenhová autóval kéne mennem és gold-digger videót csinálni a lehető legdurvábban megalázni mindenkit?

Kezdem érteni az előbb itt olvasott emberek motivációit.

Annyi választ el engem a "mai álomképtől" hogy nem vagyok Michelin baba, és soha nem is akarok lenni.

Elhízva se vagyok.

Pedig voltak korábban barátnőm, tudok mélyen szeretni, tudom milyen jó érzés az amikor a fontosnak érzi magát a párod melletted...

Néha szép helyeken lenni, néha otthon punnyadni, néha utazni..

Egy tetovált M.richárd klónnak ezek alanyi jogon járnak, nekem pedig vagy a kamu "foglalt vagyok" vagy a trokhár, kocsmastílus jut.

Mindenki azt írja, hogy nem minden lány ilyen, de ennél jobban hová nézzek szét?

Menjek ki Thaiföldre akkor könyörögnek a fehér férjekért?

Többször a tükörbe néztem, de nem látom az okot...

És kicsit kezdem magam úgy érezni, hogy lassan elkezd negatív irányba torzulni a személyiségem aminek az lesz a vége, hogy lehet, hogy megkapó leszek, de mindenkit kizsigerelek lelkileg aztán eldobom mint a szaros kapcát...

Itt tartok 28 évesen budapesten...

tapsvihar és sztárság....

2019. júl. 13. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát mert egyre kevesebb normális ember van..
2019. júl. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!