Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek többsége inkább összejön olyannal akihez nem vonzódik igazán csak hogy pasija, csaja legyen?
Szerintem totál baromság úgy összejönni valakivel, hogy csak legyen. Azt az esetet még megértem, amikor emberileg szeretsz valakit, de nem vonzódsz.
De ok nélkül összejönni valakivel, úgy, hogy nincs se szimpátia, szeretet, semmi, szerintem erre a legtöbben nem képesek.
Igen, sajnos ez így van. Az egyik ismerősöm is összejött egy pasival, mert jobb mint a semmi és tudja hogy neki az jó ha vele van.. lakás, kocsi, feleségül vette meg minden (csak éppen szerelem nincs), most meg szül neki gyereket.. Az ilyenek válnak el és az ilyenek miatt szív a gyerek és ezt látja példának...
Én ezt sosem csinálnám, soha nem fogom beérni senkivel csak azért hogy ne legyek egyedül, pedig utálok egyedül lenni.
Huhu sokan vannak igy az biztos.
Mindenki kapcsolatban van (es azt gondoljak hogy a kapcsolat egyenlo a boldogsaggal) aztan gyorsan osszejonnek valakivel hogy o se legyen egyedul, korulottem rengeteg ilyen pelda van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!