Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megoldast tudtok ajanlani, hogy ne erezzem ilyen egyedul, rosszul magam?

Figyelt kérdés
Tobb mint 2 eve hagyott itt a gyerekem apja minket.Van egy kozos 8 eves lanyunk.Kulfoldon elunk. A lanyom minden nyaron haza megy a nagyszulokhoz. Igy nekem is konnyebb, el tudok menni dolgozni. Viszont munka utan egyedul vagyok itthon, amit nagyon utalok.Ulok a kanapen, nezem a filmeket egymas utan, es megallas nelkul azon gondolkodom, hogy milyen szornyu, hogy igy elvesztegetem az eletem. Itt ulok egyedul. Elvezhetnem az eletet, de egyszeruen nem talalok egy ferfit se akinek kellenek. Sajnos nem vagyok egy modell alkat, de nalam 100 x rondabbaknak is van parjuk. Igazandibol egy olyan baratom sincs akivel pl elmehetnek szorakozo helyre. Mindenki mar hazas,kicsi gyerekuk van vagy joval idosebbek nalam.Neha elmegyek edzoterembe, kiulok egy padra a varosban.Boltban dolgozok, ott mindig talalkozok emberekkel. Es megis soha egyszer sem meg egy bokot sem kaptam senkitol. Bezzeg a volt parom boldogan egyutt el egy novel.Annyira nem fair.En mindent megtettem neki, dolgoztam, gyereket neveltem , soha nem bantottam ot.Megis en ulok itt egyedul, naprol napra oregszek. Nagyon szomoru vagyok, hogy ennyibol allna az eletem?Fiatal eveimet igy pazaroljam el? Egyedul semmit nem elvezek.Se a kirandulast, se moziba menest, se etterembe menni ugyhogy inkabb el se indulok.De azt is tudom, hogy a tv elott sirankozva sem lesz jobb. Mihez kezdjek magammal? Annyira elegem van! Minden napom ugyan olyan, szurke. Pedig semmi masra nem vagyom csak hogy vkit szeressek es viszont szeretve legyek.

2019. júl. 12. 01:42
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan ez jár az én fejemben is hónapok óta, csak én férfi vagyok és gyerek sincs.

Itt főleg a külföldi lét a probléma, ha jól értem, hiszen e miatt szűkülnek be a lehetőségeid.

Hány éves vagy? Lehet a fiatal éveid már elteltek a volt pároddal.

2019. júl. 12. 03:05
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ne foglalkozz az elozo hozzaszolasokkal. Min erzed ugy hogy valtoztatnal magadon? Nem kell rogton teljes fordulatot venni. De aprankent elkezdhetsz mozogni, maskepp oltozni, picit jobban odafigyelni magadra. Probalj meg nyitni masokfele es ismerkedni. Nem csak a pasik kezdemenyezhetnek :) nem lehet olyan idos, ne add fel mar most. Meg sok jo dolog all elotted, csak ezert igyekezz is tenni valamit. ;)
2019. júl. 12. 05:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyogj, ismerkedj, adj magadra, keress pasit. Magától nem fog jönni. Semmilyen hátráltató tényeződ nincs. És nincs olyan hogy nem kellessz senkinek, ez hülyeség.

Vannak gyerekeim, egyedül vagyok velük, negyven felé, és nem vagyok modell alkat, mégis sok pasi ostromol, mindez nem hátrány, inkább előny. Neked is menni fog, csak legyél nyitottabb.

2019. júl. 12. 05:44
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Pedig azt szokták mondani, egyedül is boldognak kell lenni. Hogy ne egy pár adjon értelmet az életednek, hanem legyen egyedül is teljes és akkor jönni fog akinek jönnie kell.
2019. júl. 12. 06:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyan edzést keress, ami mindig ugyanakkor van. Zumba, jóga, stb. Ezeken ugyanazok szoktak lenni, és így könnyebb barátokat találni.

Párt úgy is találhatsz, ha egy barátnőd bemutat titeket egymásnak.

Ha van olyan rendszeres vevőd, aki szimpatikus, és úgy gondolod, hogy szingli (egyedül vásárol, egy főre, nem vesz soha női pipere cuccokat), te is éreztetheted vele, hogy nyitott lennél az ismerkedésre. Nem vagy már tini, hogy ne tudd hogy kell.

Az a legegyszerűbb, ha regisztrálsz társkeresőre. Csinálsz egy rendes profilt, friss képekkel, kis bemutatkozással. Kicsit olyan, mint tűt keresni a szénakazalban, sok a gyökér, a nős, és az alkalmi szexet kereső, de azért egy-egy normális férfi is akad.

Nem társkereső fórumokon is tudsz ismerkedni. Keress olyat, ahol hozzá tudsz szólni. Facebookon szinte minden nagyobb városnak csináltak zárt csoportot az ott élő magyarok. Ott elég sok a magánzó férfi, általában.

Járj nyitott szemmel, és ne félj bátorítani kicsit, aki tetszik neked. Ha nem keresel párt, csak várod, hogy majd betoppan, akkor ítélet napig egyedül maradsz. Nem árt kicsit aktívan tenni is érte.

2019. júl. 12. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!