Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lattam ki irta egy lany faces...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lattam ki irta egy lany faces tarskeresobe sziasztok, valaki ismerkedni? Kapott kb 500 valaszt de mind oda irta mert nem valaszolsz?

Figyelt kérdés

Ergo senkinek nem valaszolnak,mi a celjuk?

Nem 1 nem 2 lany csinalja ezt,12 evesen mininadragba livolnak hova halad a vilag?

2019. júl. 10. 11:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%
Én az egyes által felvázolt logikát nem értem. Ha igaz lenne, vajon miért adná ki magát nőnek egy meleg férfi? Nem lenne egyszerűbb melegeket keresni?
2019. júl. 10. 12:39
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom a melegek furcdak,vannak homokos szatirok.szethuzzak a valagukat noknek.nemtudom hova tenni az ilyet
2019. júl. 10. 12:41
 23/30 A kérdező kommentje:
Eddig egy embernek tunt fel ez abba a csoportba,marmint hogy mennyi rajongoja van 1 lanynak neten,szet is szedte a tobbi ferfi,leb.i..tak stb
2019. júl. 10. 12:45
 24/30 anonim ***** válasza:
76%

Relatíve kevés meleg van, ráadásul aki "fészen" próbálkozik magát tizenéves lánynak kiadva annak fő célpontja a tizenéves - esetleg kora huszas - srácok. Akik szóba nem fognak állni egy 20 évvel idősebb, szőrős, erősen kopaszodó, rossz esetben kiflibajszos öreg meleg, erősen pedofil hajlamú kéjenccel.

Főleg, ha a srácok 18 alatt vannak nyíltan nem is csinálhatja, inkább kiadja magát 14 éves lánynak, sok srác meg azonnal rárepül és küldik a képeket a "nézd milyen kockahasam van!" "Láttál már ekkorát?" stílusban.

Bár a vicc az, hogy ezen srácok sokszor szintén ilyen öreg beteg lelkületű emberek, szóval náluk ez a képmegosztó, mivel mindenhol máshol illegális lenne, amíg a "light web"-en vagyunk. Sokuk meg beszari a dark web-hez, vagy azt se tudják mi az.

2019. júl. 10. 12:46
 25/30 A kérdező kommentje:
Hamar egy ferfi szatirkodik akkkor csakne a valagat mutogassa az eleg homis
2019. júl. 10. 12:46
 26/30 A kérdező kommentje:
Hova halad a vilag,meg van a pride,meztelen homokosok vonulnak az utcan,olyankor lecarjak a gyerekek lelkivilagat akik nezik a musort mert a szulo direkt arra megy a gyerekkel
2019. júl. 10. 12:49
 27/30 anonim ***** válasza:
48%
Na de ebből valós, élő találkozások sosem lesznek, mert akkor fel kéne fednie a valódi, igazi énjét. És valóban, még a meleg fiúk sem biztos, hogy náluk jóval idősebbet szeretnének. Maximum annyit érhetnek el, hogy a nekik küldött képekre meg üzenetekre élvezkednek otthon a monitor előtt. A semminél végülis ez is jobb.
2019. júl. 10. 12:56
 28/30 anonim ***** válasza:
48%
Ezt a 24-esnek írtam.
2019. júl. 10. 12:56
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg ez is a cél. Én sem értem igazán, mert egyrészt nem vagyok érintett, másrészt nem vagyok pszichológus sem.

De elcsalással sokszor próbálkoznak, ha pedig sikerül... Na onnantól már keményen bűncselekményről beszélünk, sajnos sokszor "sikeresen végrehajtva".

Ezért nem szabad mindent azonnal elhinni és nyitott szemmel kell járni.

2019. júl. 10. 13:00
 30/30 anonim ***** válasza:
49%
Bakker, ilyen írásképpel ne csodáld, ha neked senki se ír. Neked nagyon nem kène online ismerkedni. Valami mucsaröcsögei TSZ aratóbàljában próbálkozz.
2019. júl. 10. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!