Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfi örökké egyedül fog maradni?
Van egy haverom hát eléggé el van hízva, 35 éves lassan és szüleinél lakik, egy hivatalban irattáros és iratokat pakol. Múltkor voltunk egy közös baráti társasággal és egy tök aranyos lány el kezdett vele beszélgetni erre ez a barátom mindjárt mondta hogy aranyos vagy beszélgetek veled szívesen de bocsi nem vagy az esetem így ismerkedni nem szeretnék... Mi csak néztünk hogy ez nem normális. A találkozás után megkérdeztük mi volt a baj, erre azt mondta hogy mert dagadt volt neki ő a vékonyakat szereti...
Amúgy ez a lány olyan 75 kg körüli volt és olyan 170 cm körüli, jó persze volt rajta felesleg de nagyon szexin elosztva szép nagy mellek, homokóra alak stb.
"plusz aki foglalkozik magával az igényes is"
Ez az, amiről már meg se tudom számolni, hányszor elmondtam, hogy hülyeség. Az igényesség és a testalkat közt NINCS összefüggés!!! Nanu-nanu, miért olyan nehéz ezt megérteni? Attól, hogy valakin van némi plusz, az nem jelenti azt, hogy fika lóg az orrából, csak azt, hogy szeret enni. És vélhetően nem szeret mozogni.
"ugyanez a munka kérdése"
És mi van, ha valakit nem érdekli a munka, helyette hobbiban vagy valami egész másban teljesedik ki? Nullával osztottunk, bumm, felrobban az univerzum?
"Attól, hogy valakin van némi plusz, az nem jelenti azt, hogy fika lóg az orrából, csak azt, hogy szeret enni. És vélhetően nem szeret mozogni."
A magyarok élen járnak a képmutatásban. Egyrészt név nélkül elítélik az olyan embert aki nem kondizik, másrészt tessék csak lemenni így nyáron egy random strandra. Kb elhányom magam annyi a gusztustalan,hájas, sörhasú ferfi és nő mimden korosztályból, akik ezek szerint mind igénytelenek. Nem arról van szó hogy én is ilyen vagyok-e (mert nagyon nem), de a képmutatást utálom
11-es pedig de aki elhìzik az igènytelen.
Egyen egèszsègesen,keressen diètàs èdessèget,ne egyen kenyeret,tèsztàt.
Aki nem figyel magàra az mit vàr màstòl.
Aki sajàt magàt nem tiszteli azt màs se fogja.
Mièrt szeretnè?
Mert lesz_rja a testèt?
A munka meg a fèrfihoz tartozik,erőforràsokat nekünk biztosìtani kell,őskorban aki nem dolgozott ergò nem hajtott azt a nők sőt a közössèg is kirekesztette.
Ma màr az a baj a nők karrieristàbbak ès sokkal több cèl,ambìciò van bennük kajak ezt látom.
20-n eves lànyok különlaknak.
30-n túli palik mamhoteleznek vagy szobàt bèrelnek.
Nem.csodàlom a nők ki vannak a palikra.
14:
Szóval aki nincs nincs megőrülve az egészséges életmódért, az nem tiszteli magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!