Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a jellemzőbb, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jellemzőbb, melyik eset fordul elő gyakrabban, kövér férfi vékony nővel vagy kövér nő vékony pasival?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 07:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Illetve várjál már!!! Dehogynem! Egy kövér férfit láttam csinos nővel, ami annyira meglepett, hogy egy korábbi kérdésem alá azonnal be is írtam. Nem is tudom, hogy feledkezhettem meg róla. Na, ő volt A! kövér srác csinos csajjal. Nem az egyik, hanem az egyetlen a 40-50 elemet tartalmazó statisztikámban.
2019. júl. 2. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Melyik korosztályra gondolsz?

Mert úgy vettem észre hogy fiatalabb korban kb egyenlő arányban (a férfiaknál nagy szlogen hogy "nekem aztán mindegy milyen a nő csak dagadt ne legyen", a nők meg ha van választás, szintén nem kövér párt választanak) idősebb korban meg a körülményekhez képest egészséges és vékony feleség mellett azt sem tudja hogy hogy follyon szét a férj.

2019. júl. 2. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Én korábban vékony voltam 53kg ,most 60kg Atlagos :) de nem vékony kategória

És mindig kövér nagydarab párjaim voltak :) 110-130kg de volt 150 is :))

Ez csak ízlés kérdése,kinek mi a vonzó.

2019. júl. 2. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Több a vékony pasi > kövér nő pár. Fordítva akkor látni ezt ha a férfi a kövérség melett pénzes.

Kar szépíteni a dolgon! Ha egy pasi nem izmos vagy vékony(átlag) és pénze sincsen, akkor a szebb nőket kihúzhatja a bakancslistájáról.

2019. júl. 2. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben pl több a kövér pasi-vékony nő. Jelenleg én is ilyen kapcsolatban vagyok. És nem pénzes a párom. Valahogy nekem férfias. Számomra mondjuk egy pasiban a kövérség lehet akár férfias míg egy nőben sztem nem szép ha tényleg hájas meg lóg a melle stb de hát ugye kinek mi nem vagyunk egyformák. 27N
2019. júl. 2. 17:17
 16/18 anonim válasza:
szerintem tobb a kover pasi vekony no
2019. júl. 6. 12:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak környezetemből merített megfigyelés:

Ha a pasi kövér, akkor nagyjából bebukta, hacsak nincs irtó jó dumája, de legfőképp sok pénze. Kövér nők mellett pedig általánosan a már lesajnált vékony srácok vannak. (ide tartozom én is, bár most nincs senkim)

Természetesen ez nem reprezentatív a társadalomra nézve.

2019. júl. 9. 08:34
 18/18 anonim ***** válasza:

kövér nő vékony pasi.

egy ismerős van ilyen,én is majdnem így jártam...

tudod vagy sem nagy kofferbe jó pakolni,csak ciki vele utazni.

2019. júl. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!