Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jellemzőbb, melyik eset fordul elő gyakrabban, kövér férfi vékony nővel vagy kövér nő vékony pasival?
Melyik korosztályra gondolsz?
Mert úgy vettem észre hogy fiatalabb korban kb egyenlő arányban (a férfiaknál nagy szlogen hogy "nekem aztán mindegy milyen a nő csak dagadt ne legyen", a nők meg ha van választás, szintén nem kövér párt választanak) idősebb korban meg a körülményekhez képest egészséges és vékony feleség mellett azt sem tudja hogy hogy follyon szét a férj.
Én korábban vékony voltam 53kg ,most 60kg Atlagos :) de nem vékony kategória
És mindig kövér nagydarab párjaim voltak :) 110-130kg de volt 150 is :))
Ez csak ízlés kérdése,kinek mi a vonzó.
Több a vékony pasi > kövér nő pár. Fordítva akkor látni ezt ha a férfi a kövérség melett pénzes.
Kar szépíteni a dolgon! Ha egy pasi nem izmos vagy vékony(átlag) és pénze sincsen, akkor a szebb nőket kihúzhatja a bakancslistájáról.
Csak környezetemből merített megfigyelés:
Ha a pasi kövér, akkor nagyjából bebukta, hacsak nincs irtó jó dumája, de legfőképp sok pénze. Kövér nők mellett pedig általánosan a már lesajnált vékony srácok vannak. (ide tartozom én is, bár most nincs senkim)
Természetesen ez nem reprezentatív a társadalomra nézve.
kövér nő vékony pasi.
egy ismerős van ilyen,én is majdnem így jártam...
tudod vagy sem nagy kofferbe jó pakolni,csak ciki vele utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!