Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy eddig minden pasim megcsalt? Miért nem mondták akkor a szemembe, hogy nem akarnak velem lenni? Miért kell megcsalni?
Ahhoz, hogy egy olyan férfit meg tudj tartani aki tudatos, egy olyan nőnek kell lenned, aki tudatos.:)
Nem pedig érzelmi-indulati módon élni.
Engem is mindegyik pasim megcsalt eddig.
Az a baj hogy már annyiszor megtették velem,hogy már én sem érzem akkora bűnnek megtenni.
Én miért ne engedjek a kísértésnek,ha 99% hogy egyik pasi se hezitálnak megcsalni engem.
Kerdezo, kifejezetten rosszul valasztasz. Nem mondom, hogy a ferfiak nagy resze megcsalja baratnojet/feleseget, mert az nem igaz. De ha te mindig olyat valasztasz, aki megis megteszi, akkor a te keszulekedben is hiba lehet. (Most azokrol a gorenyekrol ne beszeljunk). A statisztikak alapjan az elozohoz hasonlo part keres maganak az ember, tehat neked valamiert vonzo dolog az ilyenekkel kezdeni.
Probald meg tudatositani, hogy mi tetszett az eddigiekben, es kerulni a jovoben a hasonlokat. Mindenkiben van hiba, ahogy az elethelyzet is mas lesz idovel. Ha kisebb hangsulyt fektetsz a felszines dolgokra, akkor jelentosen noveled az eselyeid, hogy szamodra megfelelo emberrel jojj ossze.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!