Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet férfiaknak javítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet férfiaknak javítani a kinézetükön ha profilképről van szó?

Figyelt kérdés
Öltönyben vagyok a képen, voltam fodrásznál, mosolygok normálisan, mégis alig van érdeklődés.
2019. jún. 28. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Vagy pózolj jachton martinival a kezedben. :)

Na meg "napszemcsi".

2019. jún. 28. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ugye te most egy konkrét lánynak szeretnél tetszeni? Milyen reakciót vársz tőle?
2019. jún. 28. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Menj fel a photofeeler.com oldalra, onnan megtudod, hogy jó-e az a kép.

Azt hittem magamról, hogy az átlagnál jobban nézek ki, ennek az oldalnak köszönhetően jöttem rá, hogy a nők okádéknak látnak. A valaha rólam készült legjobb képen kaptam 5 pontot a 10-ből (a "szépség" kategóriában), azt is csak mert tengerparton pózolok és igazából az tetszik nekik...

2019. jún. 28. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy természetesebb kép nyerőbb lenne szerintem. Lehet úgy nézel ki rajta öltönyben, mint egy biztosítási ügynök. Barátnőt keresel, nem pedig munkát, nem?
2019. jún. 28. 18:47
 15/17 A kérdező kommentje:
71% az attraction rá Photofeeleren, társkeresőkön mégis alig van érdeklődés. Amikor ingben vagyok kb 45%.
2019. jún. 28. 19:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor én a 4.9 pontommal elbújhatok még mögötted is. Igaz, a többi kategória valmivel jobb.

Kipróbáltam egy random facebook profilképpel is a dolgot (elnézést a szerencsétlen csávótól), aki fizikai adottságait tekintve alig néz ki jobban nálam, viszont férfi szemmel is van kisugárzása, jól öltözött, jól belőtt séró, jó környezet, szép mosoly, technikailag is pofi kép. Na ő gykorlatilag kimaxolta 97%-ra az összes kategóriát...

Aztán pár nőnek elküldtem társkeresőn a képét. És semmi...

Fel nem foghatom. Lehet több kép kellett volna, hogy hiteles legyen. Vagy photofeeleren leginkább amerikaiak vannak fenn, lehet, hog ott más a standard? Nem tudom... Kezdem elhinni, hogy 10-ből 9 társkeresőző nőnek esze ágában sincs társat keresni.

2019. jún. 28. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Sokan borzalmas minőségű fotót tesznek ki (homályos, zajos, alig lehet látni a fotóalanyt). A te fotód minősége milyen?
2019. jún. 28. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!