Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törődik sok csinos nő annyit a külsejével?
#10 igen, a nők. Mennyit mosolyogtam ezen, amikor én észre se vettem a nőn valamit, de a nő az kielemezte a másikat :)
Egyébként azért van ez, kérdező, mert más értékük nincs, mint a külsejük.
#5 nem igaz, egy ilyen barátnőm volt, 2 hónapig tartott, pedig 10-ből 9-es teste volt, és szép arca. Aztán az 1 éven belül !4! utánam következő "komoly" áldozat se bírta sokkal tovább. 2-vel ezek közül nem rég álltunk bosszút rajta az érzelmi, és pénzügyi veszteségekért, de nem tanul belöle... folytatja.
Mint írták azért csinosak, mert foglalkoznak magukkal :)
Én se vagyok tipikus pláza cica, nagyon nem. Viszont problémás a bőröm, amin nagyon sokat javít a szoli, vagy a nap. No persze, túlzásba sose vinném, de legalább nem világítok, és nem vagyok pattanásos már. Még sorolhatnám még.
A lényeg, hogy szerintem az ápoltság mindkét nemnél fontos, nem csak a nőknél. Nem kell napi több órát szánni a külsőre, de egy igénytelen, zsíros haj, bőr, kóros elhízás és a többi hasonló jegy nem vonzó, legyen bármilyen jó is az ember természete, legyen bármilyen művelt. No meg először a külsőt látja mindenki. Senki nem kezd el, egy számára taszító külsejű emberrel bensőséges kapcsolatot építeni. Egy kapcsolathoz igenis kell a fizikai vonzalom is. A mértéke már abszolút egyéni ízlés kérdése, és persze vannak olyanok, akik teljesen átesnek a ló másik oldalára. Ők sok esetben kompenzálnak valamit, akár testi, akár pszichés problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!