Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya nagyon alacsony férfiként érdemes játszótérre kimenni ismerkedni szerezhetek ott csinos vonzó vékony gyerekes anyukákat?
"Itt is..."
Ezt itt ne vedd alapul. Itt csak 25-ig nő a nő, és persze ha vékony.
Megjött a “tesó” a Béla is aki azt hiszi a gyerekes elkeseredett anyukáknak már lejjebb van a szint és a nyomibb Béla is befutó lehet!
Nem lehet...
A többségüknek valószínűleg van párja, ahogy már írták.
Csúnya pasiként miért hiszed, hogy egy csinos nőnek megfelelsz, ha találhatna jóképű férfit is?
Az egyedülálló anyukák extrém kisebbséget képeznek. Minden játszótéren házas, családos, rendezett körülmények között élő anyukákat fogsz találni.
Ha végigjársz 100-at, akkor talán belefutsz egy egyedülállóba, és még akkor jön a kérdés, hogy szóba áll-e veled, nehogy több.
Nagyon rossz stratégia lenne.
Egyedülálló, csinos, vékony huszonéves anyuka vagyok, és kelendő, de a gyerekem miatt olyan magasan van a mérce, hogy senki sem tudja megugrani..
Egy olyan férfi pláne nem tudná, akinek csak azért kellenék, mert csinos és vékony vagyok..
A játszótereket kerüld, ha ronda vagy(ne riogasd a kölköket)Meg amúgy sem kéne férfiként egyedül ott ólálkodni. Én tuti pedónak néznélek.
Egyébként ilyen helyeken vannak ám jóképű egyedülálló apukák is :)
Ők simán lecsapnak a vékony csinos anyukákra.
Az elvált nők sokkal magasabbra teszik a mércét, mert kb 1000x meggondolják, hogy kit engednek a gyerekeik közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!