Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már a vég? Nagyon önző ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a vég? Nagyon önző ötlet?

Figyelt kérdés

17-30 évesen úgy ahogy de ment az ismerkedés. Volt hosszabb rövidebb kapcsolatom is rengeteg randi...Maradjunk a randiknál,az 1-3randi után ne folytassuk dolgok 75% a valahol mégis hasznos volt. Hasznos volt önmagam megismerésére,új dolgok megismerésére. Ha a szerelmi életem a egy ház, akkor ezek kicsi de hasznos téglák benne.

Mostanában 33 évesen nagyon nem megy az ismerkedés.Ennek oka,hogy komolyodnak az elvárásaim,ugyanígy akik nekem tetszenének azok elvárásai is. Gondoltam arra,hogy leadom a színvonalat és randizom olyan partnerekkel is,akikben nem látok fantáziát,viszont újra randizom!!! Csak két féle képen sűlhet el. Vagy ők is legalább randiznak...vagy többet képzelnek bele és ha mégis nemet mondok,összetörnek.

Nagyon beteg 5let?

33 vagy f vagy n :)

2019. jún. 21. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Miért lenne neked jó olyan emberekkel randizni, akik nem tetszenek? Ennyire randifüggő vagy?
2019. jún. 21. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

f vagy n, ez aranyos...

egyértelmű, hogy egy hp vagy, felesleges játszadozni.

2019. jún. 21. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Tulajdonképpen mi is a kérdés?

Az alapvető probléma, hogy nem tudod eldönteni, hogy férfi vagy-e vagy nő??? Más a válasz mindekettőnek.

2019. jún. 21. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az alapvető probléma, hogy átveri az embereket, és rabolja az idejüket.
2019. jún. 21. 19:39
 5/12 A kérdező kommentje:
3as...pont ezért nem írom le a nemem. Miért más a válasz?
2019. jún. 21. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Nő vagy méghozzá jó gyerekes
2019. jún. 21. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Bármilyen jól is nézne ki a randipartner, lehetne maga a megtestesült Adonisz vagy Kleopátra, ha nincs meg a szikra, akkor tök mindegy, hogy az ő szemében én csak egy kis két pontos lúzer vagyok, faképnél hagynám, azt imádja tovább magát. Azt hiszed, hogy egy csinos pofi vagy macsós arc, test ér valamit. Semmit. Nulla. Nem számít. Pláne ha ilyen személyiség et takar, mint amilyen te vagy. Abszolút szemétbe való.
2019. jún. 21. 19:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Van itt néhány elég kemény válasz. Azért kérdeztem meg tőletek,mert nem vagyok biztos benne,hogy jó az 5let.
2019. jún. 21. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kretén ötlet.
2019. jún. 21. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Hogy lehet 33 évesen az "5let" kifejezést használni? Komolyan 13 évesen az MSN korszakban a csillogó betűk korszakában használtam utoljára ilyet.

Érdekes hogy majdnem mindenki nőneműnek gondol. Szerintem pasi vagy. De lényegtelen.

Amig csak egy egy randiba mész bele nincs gond a tervvel. Viszont átvágni nagyon szemét húzás valakit aki tényleg tervezne veled. Egy max két randi nem okoz gondot. Aki ennyi alatt kötődni kezd azzal valami nem kerek. Így te is "gyakorolsz" és a másik se sérül. Aztán kedvesen elbúcsúzni azzal hogy nem egymást keresitek. Én ebben nem látok kivetnivalót ha nem röhögsz a másik háta mögött és nem arra megy ki a játék hogy valakit bánts.

2019. jún. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!