Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran olvasom itt, hogy párok úgy jönnek össze, hogy előtte a csaj többször is elutasítja a férfit. Ez miért van?
Nem bánja meg a nő sem, de akkor meg előtte miért kell önmagának is ártania azzal, hogy kitart a magányos élete mellett, illetve mikor lehet komolyan venni az elutasítást, és mikor jelenti ezt az érthetetlen kéretést?
Egyik példa csak máról, de minden nap látok ilyet: "Sokáig és kitartóan próbálkozott így összejöttünk, pedig akkoriban nem akartam kapcsolatot."
Na igen személyes tapasztalat! En férfi 20 ő no 22 elsonek nem is reagált ram persze kedves volt gyönyörű vicces persze meg voltak neki is a rossz szokásai ennek ellenére megis akartam őt! Minden map kitartóan csináltam a dolgokat (nem minden nap zaklattam! Hanem naponta sportoltam edzettem tanultam) a lényeg ô külföldi mas anya nyelvű mas kultúrájú szokasu lany persze tetszett a gondolkodása a személyisége is nagyon az ismeretlen titokzatos kelet magával ragadott na meg a testi tulajdonságai :D
Azert utasított el először mert egy részt nem adta be a derekát minden jött mentnek, elég nagy volt/van a konkurencia meg a munkájára akart koncentrálni habár látod meg is.... (a konkurencia nem zavar mert olyanok mint ha csak egy énekes rajongói lennének... felszínesek és szinte csak vak rajongás van) emiatt sem adta magat olcsón durván fel évig hódoltam neki! Meg lett az eredménye közben javítottam magamon
Izmos sportos test, meg tanultam az anyanyelvet (most is tanulom) megtanultam énekelni többet tettem mint a többiek ezzel mutatva hogy a szándékaim komolyak ja igen és meg nem voltam rest elmondani az igazat akkor sem ha ezzel nem kedvezek... őszinte ember vagyok ha valami nem tetszik elmondom nem mosolygok és nézek félre meg mondtam fa$$zaannn a magamét neki hogy habár gyonyorunek találom egy részem undorodik tőle (oke ez most fura de akkor is) meg mondtam nem szeretem az ilyen pixa gatyás nőket... undorítoak (habár meg szuz volt... de nem meg lépő az ilyen 13-14 évesek en is ezt latom aztán aztán meg csak képeken láttak faxt...) a lényeg latta hogy őszinte kitartó szorgalmas ember vagyok meg oke a külsom kicsit ilyen rossz fiús... nem jo értelemben (a nezesem ilyen gyilkos szándékú de mert csak a nap mindig bele süt a szemembe és amiatt nézek ugy... a nap szemüveget nem szeretem :D) viszont nagyon becsületes vagyok vannak elveim amiket nem aldozok fel valamiert ez a páros beindította... 😏
Ő sem akart kapcsolatot senkitől sem most is idôszukeben van a munkája miatt de mindig szán ram egy kis időt az életéből
Egy ideig ennyi elég lesz!
Akkor nem nem amikor mar agresszívan lép fel szerintem habár lehet csak rossz napja volt szoval mindig hagyni kell időt nem minden napos zaklatasnak kitéve heti egy-két alkalom szerintem elég... vagy nem tom ilyen helyzetben nem voltam hogy kirohant volna és meg mondta hogy hagyjam békén mert szol a zsaruknak 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!