Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem néz ki jól, annak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem néz ki jól, annak még ennél is több elutasítással kell szembenéznie, mire talál egy nőt és akár csak szexet összehoz? Hogy lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés

Jól nézek ki. Úgy értem hogy jól, hogy múltkor bementem egy belvárosi fodrász szalonba, ahol még sosem voltam, hajat vágatni és a tulajdonos aki épp bent volt azt mondta legyek már a modelljük, aztán az lettem hobbiból. Ha nem is top 1-2% Brad Pitt vagyok, de azért ilyen top 10%-ban talán szerintem igen és ez csak a külső. Ennek ellenére beszarás mennyit kell próbálkozni a nőknél. Tinderen nem is tudom van-e még olyan nő, aki kapcsolatot/szexet keres, nem csak bohóckodik. Hiába van sok match-em (most 1 nap alatt 15), de elhalnak a beszélgetések. A való életben is hiába szemezünk sokat, hiába látom hogy 50-50 hogy talán bejövök a lánynak, később nagyon ritkán lesz randi és ott is szinte mindig az első randi után eltűnik vagy jó esetben megírja, hogy nem volt kémia.

Én csak szeretnék egy helyes lányt, akivel jól megvagyunk. Nem csak plázacicáknál, partiribiknél és modell kinézetű csajoknál próbálkozom. Nyilván ne legyen csúnya vagy kövér, de még ezeknek is megfelel a nők vagy fele. Ja és kérlek ne írjátok, hogy akkor biztos hülye vagyok, vagy gonosz, vagy ilyesmi, azért nem jön össze, mert összességében is inkább azt mondanám rendben vagyok.

Volt egy barátnőm tavaly az év második felében és volt egy alkalmim márciusban (ahol a csaj dobott pár találka után), de mostanában őrjítő mennyire nehéz intimitáshoz jutnom. Sosem egyszerű, de régen könnyebb volt. Másokkal is ez a helyzet?

25/F

2019. jún. 19. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit szoljak én, csendes, visszahúzódó, introvertált átlagjóska. Csak azt tudnám, hogy ha még neked is ilyen baromi frusztráló a helyzet, ennyire nehéz talalni valakit, akkor a nők kikkel jönnek össze? Nem értem, mert nekik csak választani kell egyet a sok közül, de ha téged se nagyon választanak ki, akkor mégis kit? Mi az ami számit? Nyilvánvaló, hogy nem a külső. Jó szöveg? Marketing? Pénzt se hiszem, hogy annyira számitana, anyagi javakat az értelmes nők maguk megszerzik. Akkor mi lehet az, ami döntő tulajdonság átlagosan a nők számára? Vagy ez pusztán kémia? Vagy nincs is rá magyarázat? Vagy vonzódnak hozzád, vagy nem? Olyan mint egy kaparós sorsjegy? Előbb-utóbb, ha sokszor kaparsz, nyersz valamit? :D
2019. jún. 19. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Sokan a magabiztosságot említik meg jó önbizalmat, na de ez sem a fán terem. Vagy lehet, hogy ez mégis öröklõdik? Hát nem tudom.
2019. jún. 19. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hogyha öröklõdik, akkor meg szerencse kérdése. A jó humort is mondják sokan, de ez is olyan téma, mint az elõbbiek. Vagy ilyen valaki, vagy nem. Meg ez hangulat kérdése is. Ráadásul nem biztos, hogy ami egy férfinak vicces, az a nõnek is az.
2019. jún. 19. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ezt elviselni? Mint egy érintett: nehezen.
2019. jún. 19. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegig se olvasom, a saját példámat tudom felhozni csak.

Egy csinos lány vagyok, nem a szürke kisegér stílus ennek ellenére vonzónak találok egy olyan férfit aki borzasztó ronda. Higyjétek el a szó szoros értelmében csúnya. És mindig volt valami barátnője egyszer még egy husis, de egész szép lánnyal is láttam. Egyedül az önbizalmára tudom fogni ezt.

2019. jún. 19. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Valami brutálisan ritka ha a jobb külsejű emberek közül valaki el tud vonatkoztatni a saját valóságától annyira, hogy belegondoljon a rosszabb adottságokkal megáldott(vagy megátkozott?) emberek mindennapi helyzetébe. Ez becsülendő dolog a részedről.

Elmondhatatlanul pusztító úgy élni hogy az egyik legalapvetőbb emberi szükségleted nincs kielégítve (lásd: Maslow piramis). Évekig, évtizedekig 0 pozitív visszajelzés, 0 intimitás, 0 szexualitás.

Ez maga a földi pokol. Ennél már csak valami súlyos betegség vagy a háború lehetne rosszabb.

2019. jún. 19. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!