Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fog megbocsátani?
Régebben egy fiú barát szerelmet vallott (jó régóta voltunk barátok). Elutasítottam, ő elfogadta, de én nem tudtam túllépni rajta így megszakítottam vele a kapcsolatot.
Megbántam azóta. Sok minden történt rájöttem, hogy jobban meg kell becsülni a kapcsolatokat. Ezért felkerestem, de nem akar velem beszélni. Mit tehetnék?
Hát ezt te szúrtad el, jogosan akadt ki.
Adj neki időt, és reménykedj.
Ő is sokáig vissza akart engem szerezni mint barátot.
Velem volt ilyen, csak fordítva. Elkezdtem többet érezni iránta.
Elmondtam az érzéseimet. Mikor nem tudta viszonozni mondta, hogy fontos neki a barátságunk. Szerencsésnek éreztem magam, hogy ilyen jó barátom van aki kivezet ebből a viszonzatlan érzésből. Erre azt vettem észre, hogy kerül engem, majd elmondta, hogy ő nem tudja ezt a barátságot folytatni.
Rossz volt, hogy lemondott rólam. Sokáig próbálkoztam, hogy visszaszerezzem mint barátot. De hiába. Ha megkeresne akkor szóba állnék vele,de nem akarom vele tartani a kapcsolatot.
Megértem a srácot. De le a kalappal, hogy volt bátorságod, hogy felkeresd őt miután megbántad. Írj neki egy facebook üzenetet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!