Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, összejönnétek egy éjszaká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek egy éjszakára, egy sikertelen férfival? Könyörögne nektek hogy szánjátok meg őt is, legyetek együtt.

Figyelt kérdés
2019. jún. 14. 19:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Felőlem aztán konyoroghet. Szánalmas.
2019. jún. 14. 20:07
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Viszont aki ezt elvárja, abban semmi empátia. És akiben nincs empátia, az tőlem sem kap semmit. Nem érted meg, hogy a nők is emberek. Addig egyedül fogsz maradni.
2019. jún. 14. 20:14
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk, ha megérti, akkor is egyedül fog maradni, csak "okosabban" :D

2019. jún. 14. 20:19
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
Szánalomból? Ásd el magad
2019. jún. 14. 20:31
 15/30 anonim ***** válasza:
6%

Kérdezõ, a szívembõl szóltál. Egy ilyen hölgy kéne nekem is, a semminél ez is jobb.

#2 Van az a bányaszint, a végtelen reménytelenség vaksötét mélysége, amikor az ember megalkuszik önmagával, és leadja még a méltóságát is. A száraz kenyér és a meleg víz még mindig jobb, mint az éhen halás.

#8 Nyilván nem ez az álmom, de fentebb kifejtettem az okokat. Egyébként egy prostituált sem csinálná szívesen, és még fizetni is kéne, ráadásul még ott sem lennék oldottabb. Az ember a reménytelenség alagútjában nyilván gondol ilyen, a kérdésben szereplõ dolgokra. Ezt a helyzetet érezni kell, csak akkor lehet igazán megérteni.

2019. jún. 14. 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:
53%
Szánalmas már ennek a gondolata is! Ebbe senki nem fog belemenni! Ha szsrul nézel ki és pancser vagy akkor neked marad a zsebhokizás! Meg az álmodozás a nőkről!
2019. jún. 14. 20:47
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
A nyolcashoz visszatérve, aki annyira undorodna, hogy azokat csinálná, amiket írtál, az nem szánna meg szerintem, és arra már én is azt mondanám, hogy nem kéne. Úgyhogy van ebben némi ellentmondás. Ennél én egy kicsit nagyobbat merek álmodni, ennyi atomnyi méltóságom nekem is van. Meg szerintem nem is vagyok én annyira csúnya, hogy bármelyik nõ ilyeneket csinálna, ennyire undorodna tõlem. A kinézetem átlagos szerintem.
2019. jún. 14. 20:50
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Tehát az, hogy leadom a méltóságom, az nem azt jelenti, hogy lenullázom.
2019. jún. 14. 20:53
 19/30 anonim ***** válasza:

Mintha a külső bármennyit is igazodna az adott ember jelleméhez. Jó van amikor igen, de a többség csak kap valamit genetika és szerencse függvényében amit javíthat minimálisan és ronthat maximálisan. Szóval egy ronda lehet még rondább, de javítással maximum átlagos alja.

Még úgy is, hogy mindenkinek más a "szép-átlagos-ronda" elosztás.

Ez így nagyon száraznak hangzik, de nem tudom mi a jó megfogalmazás.

Mea culpa.

2019. jún. 14. 20:54
 20/30 anonim ***** válasza:
A 16-os az nem én vagyok, ezt a százalékarány azonossága miatt írom, bâr ez nyilván a tartalomból is elég egyértelmű.
2019. jún. 14. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!