Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy már lassan 4 éve nem találok magam mellé barátnőt?
- ronda a külsőd
- búvalb..szott a kisugárzásod
- dohányzol
- el vagy hízva
- vonalkód vékonyságú vagy
- igénytelen vagy
- igénytelen a ruhatárad
- görbe a hátad
- büdös vagy
- nincs benned semmi extra
- silány a belső tulajdonságod
- alacsony vagy
- túl magas vagy
...stb.
I. Nagy jelenlátó, múlt megmondó, szellemekkel nem suttogó Kolos szolgálatodra jelentkezem.
A csillagok állásából a nap-éj egyenlőség részhányadàból, valamint a politikai álláspontodból kiindulva a kérdés könnyedén megválaszolható: igen.
Hogy értelmes valaszt is kapj. Lanyoknak csak akkor kell pasi legfokepp ha gyereket akarnak kesobb v csaladot alapitani. Lanyok tudnak valasztani ha epp nincs pasijuk 10000 sracbol. Ha akarnak. Nyilvan ok ezaltal megtehetik hogy azt valasztjak akik legkozelebb allnak az izlesukhoz.
Lanyok elvannak egyedul is, mivel a noi nem az nem olyan mint mi ferfiak hogy dulnak a hormonok meg szex meg szeretetre vagyunk. Lanyoknak ilyen teren mad,ok imkabb az erzelmi kapcsolatot hianyoljak ha eppen hianyoljak es nem a szexet. Ha ez nem igy lenne akkor nem lenne annyi fizetos noi szolgaltatas ezek pomt a ferfiak miatt vannsj,mert a nok tudjak hogy a ferfi nem birja ki ha nincs csaja es elmegy es fizet erte.
En azt tudom tanacsolni mivel nekem sincs csajom,ne foglalkozz vele mert belebolondulsz.
Ha nincs akkor nincs,attol meg az ember elhet ugyanolyan ertekes eletet
Pl en nimcs csajom de ezaltal lett karrier meg penz, es nagamra eltudom mindig kolteni,bar egyedul megyek koncertekre de ez engem mar nem erdekel.
27,/f
Én ma láttam ellőttem mentek, egy testes szemüveges srácotegy nagyon szép lánnyal, még csokoloztak is előttem. Fogták egymás kezét. ÉS nem tud gazdagnak a srác, nem oylan ruhában volt, gyalog mentek panellakásba.
Tehát én nem tudom hogy választanak a lányok, vagy ez müködik.
talán a szerencse is közrejátszik, vagy amikor éppen olyan érzelmi szinvonalon vannak a lányok, és akkor udvarolni nekik, kedvesnek lenni velük aztán vagy sikerül vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!