Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne kipróbálnom a Tindert?
A hétköznapok során nem nagyon tudok normálisan ismerkedni. Egyetemre járok és tulajdonképpen majdnem minden programom ehhez kapcsolódik, ahol korombeliekkel vagyok. Viszont a szakomon nagyon kevés a fiú (közülük is többen melegek, sokan foglaltak), másokkal pedig nem igazán vagyok kapcsolatban. Most ez így hülyén hangzik, de nagyobb vegyes előadásokon vagy egyetemi bulikon, közösségi programokon is mindenki a saját társaságával van, eleve sokan vagyunk és általában fogalmam sincs, hogy ki kicsoda. Nyilván semmi nem tiltja, hogy hozzászólj más szakos hallgatókhoz, csak valahogyan ez nem szokás vagy nem tudom... főleg vizsgaidőszakban, de év közben is mindenkinek van kismillió dolga, ilyen beadandó, olyan zh és kikapcsolódni, szórakozni is inkább baráti társasággal jár mindenki. Oké, ilyen seggre csapkodós, nyomulós történetek vannak, de nekem nem erre van szükségem és tényleges ismerkedésre még nem került sor senkivel sem.
Nekem alapvetően fontos volt mindig, hogy inkább a közvetlen környezetemben szeretnék párt találni, mert valahogyan ez számomra a természetes. Ugyanakkor nem tudnék mondani senkit, akivel el tudnék képzelni bármit is és ebben túl nagy változásokra sem számítok a közeli jövőben. Úgyhogy gondoltam esetleg társkeresős appokra, pl. tinderre is, amit barátnőim is ajánlottak. Viszont nekem ez valahol furcsa, nem tudom, hogy mit tudnék kezdeni egy tök idegen emberrel. Alapvetően zárkózottabb és visszahúzódóbb típus vagyok és kell idő, amíg feloldódom egy új közegben. Ha ez megtörtént, akkor már minden oké, sőt, de addig picit nehezebb.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
"Viszont a szakomon nagyon kevés a fiú"
Bölcsész vagy? :D
Hát, elég pocsék a színvonal Tinderen (bár én csak a lányokról beszélhetek, fiú vagyok), a legtöbben egy normális bemutatkozást se képesek írni... de azért meg lehet próbálni. Itt, Gyakorin se magas a színvonal, mégis volt már innen párom.
“Vagy akkor többségében nem az értelmesebb, igényesebb emberek használják és nem is párkapcsolat reményében?”
Ez így van.
Tudtam én, nálunk, bölcsészeknél van a legtöbb lány. :)
Én az ELTE BTK kampuszát vagy a bulikat, programokat még mindig alkalmasabbnak tartom párkeresésre (találásra), mint a Tindert, de mondom, ha szerencsés vagy, bárhol lehet sikered. Csak ne legyenek túl nagy elvárásaid, mikor regisztrálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!