Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy csak férfi nem írhat nőre facebookon ismerkedési szándékkal?
Figyelt kérdés
több nőre is rá írtam,letiltottak,stb,de amikor egyszer és utoljára bejelölt egy lány facebookon visszajelöltem,majd amikor rám írt normálisan válszoltam,a nők mért gör.ények?2019. jún. 12. 13:08
11/28 A kérdező kommentje:
amúgy netes társkeresőkön is fent vagyok,kb 10 éve,0 eredmény,facebookos társkereső csoportokba is,bár ott az megy hogy egy nő ki írja sziasztok,egyből 700 férfi ír rá,ha egy férfi ír ki bármit,beszól neki a többi férfi,ezért kezdtem el rá írni nőkre,de nem random,városombeliekre
2019. jún. 12. 13:32
12/28 anonim válasza:
Ha rájuk is így írsz, mint ahogy ide akkor nem csodálom, hogy válaszra se méltatnak :D Primitív barom.
13/28 A kérdező kommentje:
Primitív barom.
na,ha most erre reagálnék akkor megkapnám hogy na,ezért nem kellek a nőknek :D
2019. jún. 12. 13:34
14/28 anonim válasza:
Hetente egyszer rám ír egy teljesen idegen akitol direkt megkérdezem, hogy egyáltalán látott-e már valaha és annyira bosszantó ez. Szabályosan felháborodnak, hogy a facebookon nem ismerkedni vagyok fent. Veletek mivan férfiak, miért nem megy a társkeresés személyesen?
15/28 A kérdező kommentje:
személyesen?hol?utcán ha bepróbálkozik egy férfi egy nőnél könyökkel orrba verik mert ott épp a dolgukra mennek
2019. jún. 12. 13:51
16/28 anonim válasza:
Tehát ha jól értem nem írt vissza neked egy csaj, akinek anno elég egyértelműen kifejezted, hogy nem érdekel téged. Ráadásul élőben lehetetlen veled beszélgetni és elég reménytelen eset vagy, azóta pedig eltelt 3 év. És nem ír vissza? Hmmm el se hiszem, nem is értem miért.. -.-
17/28 A kérdező kommentje:
de,érdekelt,egy gond volt,nem tudtam kommunikálni
2019. jún. 12. 13:56
18/28 anonim válasza:
Mikor a magadfajta ráír egy vadidegen csajra, az a párbeszéd kb. így néz ki:
"F: Csá! Mizu?
L: Semmi különös. Ismerjük egymást?
F: Nem de teccel. Micsi?
L: Facebookozok.
F: Az jó. szép vagyol.
...
...
F: Tali?"
Aztán csodálkozol, hogy ezt a cikis, felesleges "ismerkedést" kerülni szeretnék?
19/28 anonim válasza:
A face nem tarskereso. Senki nem köteles neked válaszolni a kéretlen leveleidre. Eszem megáll!
És még a nők gorenyek!
Tarskereson, ha egyébként beleesel a lány elvárásaiba, akkor valóban illik válaszolni, de nem facen.
20/28 anonim válasza:
Amint a mellékelt ábra mutatja még büszkék is a görénységükre. Szegény ösztönlények azthiszik hogy a fagyi nem fog visszanyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!