Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális lányokat melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányokat melyik társkeresőn találok?

Figyelt kérdés
Tindert és Badoo-t próbáltam, de ott inkább csak alkalmi kapcsolatot lehet találni. Hol lehet komoly kapcsolatra vágyó rendes lányokat találni? Milyen oldalak vannak, amiket sokat használnak?
2019. jún. 6. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Az első barátomat pl lovagló edzésen ismertem meg.

20/L"

Hú de elvagytok eresztve, 1 óra edzés is több mint 10 ezer forint...

2019. jún. 6. 11:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor igazából normális lányokat szinte esélytelen találni, ha nem járok egyetemre vagy ha nincs olyan hobbim ahova sok lány jár és pont van egy aki szingli és még be is jövök neki...
2019. jún. 6. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
#11 tudod, vannak akiknek az órabére is 10000 forint, szóval ez nem okoz gondot. Nem irigykedni kell, hanem orientálni magad a munkaerőpiacon.
2019. jún. 6. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

10.000 Ft? Hol? :D

Harry herceg magánlovardájában talán, de ahova én jarok, ott 3000 Ft. Igaz, a felszerelésemet én biztosítom.

Nem vagyok eleresztve, egyszerűen teszek azért, hogy nekem jó legyen.

Kérdező, mi érdekel? Mit szeretsz csinálni? Ez egy jó kiindulópont lenne.

20/L

2019. jún. 6. 12:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Elég sok minden érdekel, de az a baj hogy nem nagyon járok sehova.
2019. jún. 6. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Pl?

Mi gátol meg?

20/L

2019. jún. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!