Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők úgy "jeleznek", hogy 1-2 lopott pillantást "szórnak" szét az érdekesnek talált férfiaknak, akkor miért ciki, ha odamegyek és megmondom, hogy "úgy látom, hogy engem néztél"?
Lehet, hogy leetted magad, vagy a válladra kakilt egy kismadár, esetleg röhejes a fejed, és azt nézik.
Az, hogy fél másodpercnél kevesebb ideig feléd néz, az NEM kezdeményezés.
A jel, az a szemezés. Mikor kitartóan téged néz, és több másodpercig tartja veled a szemkontaktust. Közben mosolyog, igazgatja a haját, félrenéz, vissza, mosolyog.
De kár volt leírni, mert holnap ráugrasz minden nőre, aki igazít a haján, mert azt hiszed, hogy neked adott jelet.
Az a baj, hogy halvány sejtelmed sincs a metakomunikációrol. Pedig az ösztönösen kéne jöjjön.
Nem került soha szóba olyasmi, hogy esetleg autista vagy?
19-es válaszoló:
R KELÉNYI ANGELIKA nevü irónő irt pár könyvet a vénlány szerencsétlenkedéseiről, aztán PONT UGYANEZ a tempó van benne leírva, nekem konkrétan felfordult tőle a gyomrom, ahogy az egyik bekezdésben parázik, hogy milyen dagadt, utána meg áradozik hogy neki milyen jó pasi JÁR, utána meg sír a szerencsétlen élete miatt, aztán meg álmodozik hogy miylen jól néz ki a ruhában, amit éppen felvett
19#
Egy férfinak se kötelező odamennie senkihez. Arról nem a nők tehetnek, hogy némely férfi már egy pilantásra ugrik.
Én volt, hogy elbambultam a buszon, és egy srác azt hitte, hogy őt nézem. Aztán meg én voltam a rohadt bunkó, amikor megmondtam neki, hogy véletlenül az ő irányába néztem, nem akarok tőle semmit.
több barátnőm volt, nem kevés kalandom is
én mindig azzal poénkodtam, hoyg autista vagyok és nekem sok hétköznapi helyzet kihivást jelent, de mindig elpoénkodták a nők.
és igen, nagyon sok érzelmi szituációt nagyon lassan értek meg.
Örvendetes volna, ha nem poénkodnál az autizmussal.
hát muszáj poénkodnom, mert elég sok nyomort hozott az életembe.
van a keep the change c film, és a csávó rohamain kivül sok mindenben együtt érzek
#28:
Nem poén. Nagy tételben merek fogadni, hogy valamilyen szinten autista vagy. Ugyanis erre utal, hogy ennyire nem tudod a gesztusokat értelmezni. Ezért nem megy az ismerkedés. Mintha vakon akarnál festeni.
hát muszáj poénkodnom
Igazából nem.
Jó én meg a "Dzien Swira" film főszereplőjével vagyok így, aki elvileg kényszerbeteg, de ez van, nem poénkodom ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!