Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó taktika ha huszonéves szüzességét megelégelt pasiként online elkezdek a legrondább csajokkal ismerkedni?
Milyen érzés, ha egy nő lefeküdne veled, de egyértelműen lerí róla, hogy szánalomól teszi?
Az... általad szépen megfogalmazott fajta nők is emberek, nekik is vannak érzelmeik, büszkeségük.
Hasonlót már olvastam nőtől is. Akkor is így reagáltam. Tehát nem álszentségből írom és nem a női nem védelmében:de igaza van annak, aki azt írta, nem csoda, hogy senkinek nem kellesz. Egy újabb féreglelkű gyűlöletgombóc, aki csodálkozik, miért szűz még mindig, de közben úgy ír neki soha nem ártott nőkről, hogy..felfordul az ember gyomra.
Remélem csak provokálsz.
Nem 40, csak 2 napja multam 35 :)
"Csak" kövér nőként is sokszor tapasztaltam, hogy valaki vagy csak a könnyű prédát látta bennem egy menetre, vagy a fétiseit akarta kiélni, egy titkos kapcsolatban. Amiből az következik, hogy azt is túráztatom, aki tetszik, mert biztos akarok lenni abban, hogy tényleg engem akar.
Többen mondták már, hogy egy kövér nőt mindig nehezebb meghódítani, úgy hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Ha csak gyors szexet akarsz, akkor miért nem mész fizetőshöz? Olyat keresel, aki tetszik.
Zseniális!!
Az lesz neked a kánanán!!
Szegény lányok! Amúgy ha kicsit értelmes, észre fogja venni, hogy nem akarod őt igazán.
Egyébként én is kis faluban lakom, nem hinném, hogy emiatt alacsonyabb rendű ember lennék. Van autóm, elmegyek bárhova, ahova akarok, de itt meg legalább nincs zaj, bűz és kosz.
A pasiknak a barátnő szerzés miért egy külön projekt?
Iszonyatosan könnyű bárkit találni bármire...
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!