Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék én is ilyenben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék én is ilyenben részesülni? Egy ilyen srác kitüntető figyelmében?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem egész 2 hónapja megismert egy srácot, aki elkezdett udvarolni neki, mostanra együtt vannak. És nagyon nagy a szerelem, a srác rózsaszín ködben lebeg a barátnőm miatt. De milyen srác... Olyan helyes, ilyenről max álmodozhatok. Bármelyik videoklipben megállná a helyét. Annyira mázlista a srác genetikája. Az az arc... Az a test, ami szikár, nem hízik. És a srác humora, stílusa, meg ahogy a barátnőmmel bánik... De nem hiszem el, mekkora mázlista a barátnőm, hogy lehet hogy valakinek megadatik egy ilyen pasi, valakinek nem...
2019. jún. 2. 16:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy milyen emberileg te most egy "úristendeszexiamosolyaésmilyenszálkás"- szemüvegen keresztül látod. Beleképzeled az összes jó tulajdonságot. Egy fiú sokkal józanabbul tudná megítélni.

"qrvára törődő, pont ezt mondom, hogy a belsőjevel együtt válik olyan vonzóvá. Ahogy ő a barátnőmmel bánik, te úgy tuti sose fogsz csajjal bánni, na az szent."

Értem, hogy morci vagy, amiért rámutattam, hogy egy 13 éves sikítós csitri szintje az, amit ide leírtál, akinek nedvesedik a bugyija a kedvenc rocksztárjától. Ettől függetlenül ne rajtam töltsd ki a mérged, meg ne projektálj rám dolgokat. Én a tapasztalataimról beszélek. Ha ez a gyerek nem így nézne ki külsőre, nagy ívben leszarnád, még idegesítene is. Szerencsétlen baleknak tartanád, aki csak barátnak jó, de legalább aranyos a barátnőjével. Így működtök.

2019. jún. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!