Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már sosem lesz barátnőm? Hány éves kor után reménytelen a helyzet?
Már évek óta szertnék barátnőt. Mostanában úgy érzem sosem fog összejönni. Már belefáradtam a keresgélésbe.
Szerintem csak én vagyok ekkora béna hogy még sosem volt barátnőm, pedig már rég óta szertnék. Nagyon hiányzik már egy nő az életemből.
Akaratlanul is arra gondolok hogy nekem nincs barátnőm, napközben sokszor eszembe jut ez, és nagyon szomorú leszek.
Eleg szar érzés ez.
Nekem az ismerkedés az mindig nehéz volt.
22
Amíg élsz, addig van esélyed. Ha feladod, biztos nem lesz soha. Lehet nehéz, de küzdeni kell.
Meg gondolkozz el, hogy mit akarsz te egy lánnyal, ha csak a szex kell, hogy legyen kit dugni, nem leszel vonzó senkinek sem.
Meg mit tudsz adni bárkinek is? Ezen is el kellene gondolkodni. Ha nem tudsz ismerkedni, beszélgetni se tudsz gondolom. És a lányok pedig szeretik azt, ha valaki sokat tud beszélni. A csendeseknek csekély esélyük van bármit is elérni. Változtass, olvass, csinálj valamit.
Miért pont 24, megindokolod légyszi? A tapasztalatlanság miatt?
Amúgy én is úgy érzem hogy már eléggé a vége felé járok annak hogy legyen barátnőm, mert ennyi idős, tapasztalatlan fiú a kutyának sem fog kelleni. Szóval ha rövid időn belül nem lesz barátnőm akkor soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!