Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok egy hasmenéses-bélbeteg férfival ha amúgy rendben lenne?
Figyelt kérdés
Minden másban megfelelne nektek, de van ez az IBS-D betegsége (hasmenéses irritábilis bél szindróma). Ez azzal jár, hogy sokszor rájön a mehetnék, pl plázában vásárlás közben, étkezések közben vagy után szinte mindig, autóutón meg kell állni gyorsan egy kúton mert rohannia kell ...
Sajnos nem gyógyitható a dolog! Hasfogókkal jobban van, de azt nem lehet minden nap szedni sajnos.
Ha rendben lenne minden téren az a férfi akkor el tudnátok ezt fogadni? Vagy nagyon kínos lenne és inkább keresnétek egészségeset?
2019. máj. 28. 12:24
11/19 anonim válasza:
Szerintem igen.
Nekem nincs ilyen betegségem, csak sokat iszok fogyókúrás italokat, teákat. Elég sokat kell wc-re mennem nekem is.
Max tényleg 2 wc kéne a házba.
12/19 anonim válasza:
12 éve utazok egyedül, vonattal, busszal, magam finanszírozom, az elmúlt egy évben megismerkedtem a futóversenyek világával is, kis távokra járok 5-6km-ig, de idővel növelni akarom, ugyancsak ebben az egy évben jöttek képbe a teljesítménytúrák, most készülök Velencei-tó kerülésre (majdnem 30km). Januárban egy 20km-es teljesítménytúrát csináltam meg 4 óra alatt, + utazási idő, nem volt WC, csak otthon. Tavaly több buszos utazáson voltam (saját keresetemből), hajnali vagy éjszakai indulás, késő esti vagy éjszakai hazaérkezés, 4 óránként van WC kb. és ez csak az utazási időre vonatkozik, az úti cél ettől eltérhet. Én bírom, de ilyen betegséggel lehet bírni? Miért baj egyeseknek, ha olyan társat keresek, aki partner ezekben? Nem ápolónő akarok lenni és nem vagyok otthonülő. Biztos vagyok benne, hogy ilyen problémával is lehet társat találni, csak akkor erre is figyelni kell, hogy ne egy örökmozgót húzz vissza.
13/19 anonim válasza:
Kedves kérdező én a fent említett férfi helyében téged vágnálak ki a francba. Te biztosan tökéletes emberi példány vagy, akinek sosem lesz hüvelygombája, herpesze, szülés után inkontinenciája, rákja, cukorbetegsége, stb. Ha bármely érintene téged a jövőben szívből kívánom, hogy az akkori párod ugyanezt a kérdést tegye fel itt rád vonatkozólag. Hasonló problémával küzdök (IBS), van férjem, szeret is, elég méltatlan helyzetekben látott és segített már. Soha egy pillanatra nem láttam, hogy undorodna tőlem. Tudod, ez az igazi szerelem. A kérdésben szereplő férfinak kívánom, hogy legyen része benne, neked viszont sose lesz, mert sekélyes vagy és mindenki jobban jár, ha keres helyetted egy érzelmileg egészségesebbet.
14/19 anonim válasza:
Nekem nem lenne kizáró ok,de minden ember más,el kell azt is fogadni akinek sajnos az
15/19 anonim válasza:
Engem egyedül az zavarna,hogy akkor biztos vékony lehet ,mert nem szívódik fel a táplálék,és állandóan kövérnek érezném magam mellette. Azt szeretem,ha a pasi testesebb,husis.
16/19 anonim válasza:
Te vagy az a férfi? Hány éves vagy és mióta van ez? Az elfogadás fontos, jöhetnek még problémák egy kapcsolatban, nem kell menekülni mindenért ☺️
17/19 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok. 10 éve vagyok beteg, 29 vagyok.
2019. máj. 28. 19:57
18/19 anonim válasza:
Szerintem sok embert ez "taszít". Én ezt valahol meg is értem... Mondom ezt úgy,hogy 20 éve Crohn beteg, 4 éve sztómával élek. Esetemben pl. esélytelennek látom a párkeresést. Nyilván nekem, mivel érintett vagyok, ez nem okozna problémát. Aki nem ismeri ezt a betegséget (legalább úgy,hogy a közvetlen környezetében, családjában van ilyen beteg), ő el sem tudja képzelni, hogy min kell keresztül mennünk.
19/19 anonim válasza:
12 Aki csak szervezett teljesítménytúrán képes mozogni mikor sorbanállás van az erdőben annyian vannak, az nem örökmozgó hanem sznob. Különbség. Sznoboknak is joga van megválogatni hogy élnek, csak ne nevezzük már őket örökmozgónak, mert ennek semmi köze a sporthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!