Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amatőr sport klubokban lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amatőr sport klubokban lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sportolni szeretek, és gondoltam, hogy összekötöm a két kellemes dolgot.
2019. máj. 27. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak, ha nagyon jó vagy. Váccs áut, sok "profi" sportoló csinálja ezt, hogy bemegy az amatőrök közé, ott ő a menő és ő viszi az ismerkedős emberkéket, akár egyedül is, hiszen ő a "menőarc", a többiek meg nem.
2019. máj. 27. 21:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából akár kezdő szinten gondoltam elkezdeni valamit, mert már kissé meguntam az edzőterem-uszoda-túra háromszöget. És ha már...lsd. a leírást.
2019. máj. 27. 21:37
 3/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem ha megkedvelnek még külön kerítenek is neked asszonyt. :D

A párom így járt. Átiratkozott az itteni klubba, és nem említett engem senkinek. 2 hónap múlva már ment a szervezkedés, mert bejött az egyik lánynak és egy másik edzőtárs volt a kerítő, aki úgy intézte a dolgokat, hogy sokszor legyenek együtt vagy kettesben pl. utolsók az öltözőben.

Amikor aztán volt egy bemutató amire én is elmentem és akkor sokkot kapott mindenki, hogy hát igen, van barátnője.

Ahova meg én jártam klubba ott kimondottan több volt a nő mint a férfi, így 2 férfi el is kelt.

A lehetőség adott!

2019. máj. 27. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Aha, ez is szerencsével lehetséges csak.

2019. máj. 27. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Sakk szakosztály a te tereped. 😁 Vagy a fedett pályás távolba nézők.
2019. máj. 27. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=iJ8WFi1BYiw

Mert a sakkosok csakis lúzerek lehetnek, igaz? Ha. Ha. Ha.

Nem vicces.

2019. máj. 27. 21:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Hmmm...akkor keresek valamilyen koedukált, de azért 80%-ban csajok által látogatott klubot! :)

Köszönöm!

8/9 anonim ***** válasza:
Horgolás, kötés. 😂😂😂
 9/9 anonim ***** válasza:
Aerobic,balett,spinning,futas,
2019. máj. 28. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!