Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ajánlott lányként belemenni komolytalanabb kacsolatba?
Ha legbelül mégiscsak a komoly értelmekkel töltött kapcsolatra vágyom. Nem először futok bele ebbe a problémába, hogy a srác nem komolyat keres.
20L
Figyu, rejted is múlik, hogy komolyra fordul e :-)
Én soha nem határoztam meg előre mit is akarok egy lánytól.
Vagy visz magával az egész, vagy nem. És ez, de csak kicsit !!! független attól, hogy lefeküdtünk e már avagy sem.
Volt olyan lány az életemben, akivel háromszor találkoztunk, még egy ujjal sem értem hozzá, de negyedszerre nem is voltam rá kiváncsi, mert annyira nem illettünk össze.
De volt olyan is, akivel délztán 5-kor megismerkedtem, este 9-kor felmentem hozzá és ott ragadtam azonnal 5 évig.
Egy a lényeg, nem kell praktikákat kitalálni, meg ügyeskedni, hogyan tartsd meg a pasit, mert ők is sokmindent megéreznek ám, nem csak a lányok. Igy azt is megérzik, ha csak eljátszott viselkedést éreznek. És akkor valszeg csak egy-két alkalom lesz belőle.
Hát kb ennyi. De nagyon tudnám még mondani, de az hosszú, az meg ugye unalmas :-)
Kezdjuk ott hogy mit jelent nálad hogy komoly kapcsolat?
Tegyuk fel a srác is komolyat akar.Találkoztok párszor,esetleg lefekszetek,aztán még sem megy és valamelyikőtök otthagyja a másikat.Akkor is ezt fogod mondani hogy nem akart komolyat.
Ha igy állsz hozzá hogy ez komoly lesz akkor nem fog összejönni.Kezeld lazán akár komolytalanul,mert nem tudhatod hogy mi lesz belőle.Majd alakul ahogy kell.
Aki előre megmondja, hogy nem lesz köztetek több, csak rendszeres szex, azt hagyjad. Az ilyenből nem lesz semmi. Rövid idő alatt esélye sincs érzelmeknek kialakulni. Egyből megfektet, esetleg még párszor, amíg nincs meg a következő. De érzelmei (neki!) nem lesznek. (Ettől te még belezúghatsz pár találkozás után, és csak szenvedsz.)
Akivel úgy indul, hogy randizgattok, közös programot csináltok, jól érzitek magatokat együtt, a szexre is csak idővel kerül sor, ott lehet abból bármi, csak rajtatok múlik. Ilyen esetben van idő arra, hogy szerelmesek legyetek, viszonzottan.
Kedves Kérdező!
Az előttem szólók szinte mind helyesen látja a dolgot. Ami téged illet.
Én, amit tapasztalok... biztosan hallottad már e kifejezést: "szeretetk..va" No, ez ne legyél...
Aki csak azért megy bele egy elsőre talán még jónak is látszó kapcsolatba...
1. Egyedül van, s magányos (Senki nem szeret tartósan magányos lenni)
2. Valaki kell, hogy mellette legyen, szeresse, h. törődjön vele... lelkével-testével.
És ilyenkor nemigazán nézi, hogy "ki fia borja" az illető fiú. Csak... legyen mán Valaki...!
Igen, rólad van szó.
De, általában azért hamar kiderül... ha figyelmes... ha éber vagy és nem varázsol el teljesen szép szavaival, hízelgésével, érintésével.
Ha a szavait figyeled... miket mond, aztán a testbeszédét is figyeled (aminek összhangban kell lennie mondandójával)... s a szemébe nézel mélyen... fogod azt látni, érezni, h. akkor most Ő az, aki komolyan is gondolja, avagy csak alkalmilag kellesz neki. Ha ez utóbbit érzed lelked legmélyén, akkor mihamarább búcsúzz el tőle. Mert akkor nem ő a nagy Ő. És menj, keress tovább... ha kitartó vagy, előbb-utóbb összeakadsz majd a lelki-társaddal. Akinek hasonló habitussal bír... az érdeklődési köre, akivel képes leszel "egy húron pendülni."
Válaszom egyébként: Semennyire nem ajánlott. Mert csak az idődet, energiádat fecséreled... most, h. már vannak azért tapasztalataid e téren.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!