Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért csinálják azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért csinálják azt hogy vége az egyik kapcsolatnak majd nem sok idő múlva jön a következő?

Figyelt kérdés

Emiatt úgy tűnik hogy csak felszínes kapcsolatot akarnak. Mert nem hiszem hogy valaki már nap, pár hét alatt talán olyat akivel összeillik.

Ez olyan mintha csak azért csinálja hogy legyen valakije, de közben nincs őszinte szeretet köztük.

Meg ha évekig szeretett valakit akkor olyan rövid időn belül hogy lehet mást szeretni.

2019. máj. 26. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A szakítás általában nem egy nappal a kiszeretés után szokott következni, hanem igenis rengeteg tépelődés után a szakító fél részéről (persze vannak kivételes esetek, mint pl. addig nem tapasztalt agresszió, megcsalás, a másik egy olyan cselekedete, amitől összetörik a róla alkotott kép stb.). Mondom a saját példámat... 6,5 éves kapcsolatból léptem ki tavaly novemberben (pontosabban közös megegyezéssel szakítottunk egy kis beszélgetés után), de már egy bő 3/4 éve akkor már éreztem, hogy ez nem működik, csak próbáltam javítani rajta, győzködtem magam, hogy "jaj, ez biztos csak a kezdeti hév csendesedése"... közben meg felerősödtek az addigi problémák. Mire szakítottam, eljutottam arra a szintre, hogy ha jött volna vki egy hét múlva, aki annyira szimpatikus lett volna, akkor összejöttem volna vele. Nem tartottam volna ezt az előző kapcsolatom becsmérlésének, és akkor már tényleg nem éreztem semmit a most már exem iránt. Szóval itt nem rövid idő lett volna, hanem hosszabb időn belül szerettem volna mást, csak a szakításhoz képest lett volna az idő rövid.

Illetve a megcsalt / elhagyott fél esetében lehet felszínes a dolof, de nem azért csinálja, hogy legyen valakije vagy mert felszínes kapcsolatot akar, hanem öntudatlanul keresi azt, hogy visszaigazolást kapjon, hogy ennek ellenére őt is tarthatják vonzónak és lehet szeretni.

Meg igen, van olyan is, hogy azért szakít az illető, mert már szereti azt a másikat egy ideje.

Illetve az utolsó dolog, amit szeretnék megjegyezni, hogy sosem tudhatja az ember, mikor találkozik valaki olyannal, aki még sokkal jobban hozzáillik, mint bárki, akivel eddig találkozott. Az is lehet, hogy előtte csak azt hitte, hogy szereti az exet, és most jött el a tényleg igazi nagybetűs.

2019. máj. 26. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:

1. miért lenne kötelező egyedül lenni csupán azért mert xy évig kapcsolatba volt? Minek?? Miért várna??

Annak a kapcsolatnak vége.

2. Valaki megismer valakit, együtt vannak jól érzik magukat együtt, lehet, hogy nincs őszinte szeretet, de az előzővel sem volt az első 1 nap után...szóval?? Vagy ha már az előzővel első nap után volt akkor az újjal is lehet. Ergo ez is rossz állítás.

3. Találhat olyat valaki már pár nap után akivel összeillik elvileg veled is ugyanez volt....

4. Hogy miért csinálják ezt az emberek? Van aki nem szándékosan csinálja hanem egyszerűen van rá lehetősége. Van aki meg évekig nem talál senkit...Amúgy meg miért legyen egyedül, ha lehetne valakije?

5. egyébként pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy az exe...mert többnyire arról van szó...hogy mit csinál...

2019. máj. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!