Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek a PUA módszer működik, lehet vele könnyen csajozni szerintetek?
"Ha észreveszem hogy a fiúcska manipulál, trükközik, akkor azonnal dobom."
Az igazi profi Puák úgy csinálják, hogy észre sem veszed.
A #17-es jókat írt erről a puás shit-teszt mániáról, de én kiegészíteném.
"Gyanús, ha irreleváns dolgokkal közbevág – ezzel tesztel, hogy kezedben tudod-e tartani az irányítást. "
Ez a shit teszt dolog a legnagyobb marhaság a puá-ban, de nem véletlenül sulykolják a pua "oktatók" a szerencsétlen pua-tanoncok fejébe. Egyszerűen bebeszélik a kis lúzereknek, hogy a férfi-nő kapcsolat FOLYAMATOS dominancia- és cicaharc, ahol mindig tovább kell képeznie magát a kispuának, hogy up-to-date legyen.
Ha sétáltok az utcán, beszélgettek, a csaj észrevesz valamit, pl. a kirakatban egy ruhát vagy egy moziplakátot, és felkiált, hogy "jé, ezt már olyan régóta kerestem!" - az normál felfogás szerint csak a beszélgetés továbbvitele, egy megjegyzés, amiről tovább tudtok csevegni. A puások szemében viszont a gonosz nő öntudatlan kísérlete, hogy jól ledomináljon.
És miért próbálják ezt bemagyarázni a puák a lúzer kispuáknak? Mert üzletileg ez a leghasznosabb a számukra. Ha a pua-nebuló mindenben a shit tesztet látja, újra és újra elmegy majd a hülye tanfolyamokra, hogy a "legújabb shit tesztekkel" is képben legyen. Még több pua-tanfolyam ---> még több pénz a pua oktatóknak.
Ja, hogy közben a kis pua-diákból egy neurotikus görcs lesz, mert már a "szép napunk van, nem?" kérdésben is shit-tesztet lát, és görcsösen megpróbálja "ledominálni" a helyzetet? Ez a balf...sz pua-mestereket nem érdekli. Ők már a pénzüknél vannak.
Én olvastam róla sokat, és ezért az itteni nők ki fogják kaparni a szemem, de szerintem van benne ráció. :D Persze nem mondom, hogy néha nem éreztem sértve magam, de alapjáraton valóban olyan dolgokat "tanítanak", amik működőképesek lehetnek, néha nevettem is azon, hogy mennyire igaz egy-egy dolog, amit állítanak a nőkről. A push and pull pl. egy működő taktika, én tudattalanul is alkalmaztam mindig, ahogy kb. minden barátnőm.
Ugyanilyen szabályszerűségeket a férfiakról is fel lehetne festeni, csak a nőknek nincs erre "szükségük".
Van egy kedvenc kommentem a témában, amit több barátnőmmel is megosztottam, mindannyian visítottunk rajta:
Egy cikkben ki volt hangsúlyozva, hogy a nők az érzelmileg stabil férfiakhoz vonzódnak, első komment:
"Ez nem igaz, az idegbetegekhez vonzódnak, mer' azok olyan érdekesek"
És tényleg. :DDD Rossz szembesülni vele, hogy te sem vagy más mint a többi, de én pl. saját magammal kapcsolatban is rádöbbentem dolgokra a PUA szemüvegen keresztül, szerintem nőként is érdekes.
Hát ez jó. És mondd csak, előző, amennyiben te nőként írtad azt, amit írtál, te honnan ismersz PUA technikákat?
A másik, nem lenne egyszerűbb magyarul leírni, hogy "húzd meg, ereszd meg" technika? Vagy az már nem hangzik eléggé "profin"? Snob alert.
A pua egy szexista, lehúzó intézmény, akik nem megoldani akarják a társadalmi problémákat, hanem eszkalálni. A nemi egyenlőtlenség reprodukciójához teljesen hozzájárulnak. Már több kutatás kimutatta már azt, hogy nincs férfi és női agy csak férfi és női szocializáció, magyarán nem lehet biológiailag megmagyarázni a különbségeket.
Na meg telebeszélik a másik fejét azzal a hazugsággal, hogyha nincs nőd az csak a te hibád lehet, azzal nem foglalkoznak, hogy ezer oka lehet ennek és nem mindig az egyén hibája ez, ezért fizess nekik majd ők megmutatják a tutit.
Ha jót akartok kerüljétek el őket és inkább egy élhető, egyenlőbb nemi sztereotipiáktól mentes társadalomért álljatok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!