Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem rontja le a kedvetek hogy nincs barátnőtök?
Néha igen.
Főleg akkor mikor töröm magam, próbálkoznék de újból és újból csak az elutasítást kapom.
Az, hogy nincs akármilyen barátnőm nem, az hogy nincs olyan barátnőm akit szeretek igen. Igazából megertettem, hogy mi alapján választanak a nők maguknak társat, akár társadalmilag megvetett személyeket is, nem tudok haragudni emiatt egyik félre sem, tisztaban vagyok a hibaimmal, a lehetosegeimmel, tisztában vagyok a vagyaimmal, tudom hogy ezek nem összeegyeztethetőek és nem is lesznek soha, ez az ami nagyon bánt. Egyszerűen az egész egy szerencsejáték, a jó adottságú férfiak belekezdenek hamar, teljesen máshogy épülnek fel fizikailag, szellemileg, lelkileg, óriási a hátrány és ez férfiként megemeszthetlen, hisz egy férfi lelke mélyén mindig ”alfa” (tisztelt, tekintélyes férfias személy) akar lenni, csinos, bájos lánnyal az oldalán, a csajok csak bearaznak minket kegyetlenül emberileg, férfiként, mindenhogy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Érdemes itt a 4-es választ elolvasni, hogy működik egy normális, egészséges férfi fejlődése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!