Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a társkeresőkön lévő lányok/nők többsége miért nem méltatja válaszra sem azokat, akik komoly szándékkal szeretnének ismerkedni és nem egy képmutatóan túltolt csajozós dumával indítanak már köszönés után egyből?
A másik eset, mikor válaszol ugyan, de amint kezdenél kitárulkozni neki egyszerűen szó nélkül lekoptat, választ sem kapsz, mintha kettőtök közül te lennél az erkölcstelenség mintapéldája, akinek szégyenében kéne elsüllyednie, miközben kettőtök közül ő produkál tisztességtelen viselkedést azzal, hogy válaszra sem méltat...
Amit nem értek, hogy ilyenkor mi játszódhat le bennük? Egy normális ember még az ellenségét is válaszra méltatja, ezek a lányok meg kb arcon köpik azt, aki kedves érdeklődéssel, ismerkedési szándékkal közeledne feléjük. (nyilván egyszerre csak 1 lány felé)
Eddigi és a mostani párom is úgy kezdeményezett nálam,hogy nem is akartak semmit töllem,de idő múlásával kialakult valami és már az első találkozásnál megvolt minden és azota is tart a jelenlegi kapcsolatom. Ezzel azt akarom mondani,hogy engem írritál ha valaki kapcsolati szándékkal keres fel mert úgy érzem elvárja,hogy máris flirt űzemmodban legyek és tegyem a szépet. 25N
Úgy érzen ha valaki azért írna rám mert barátnő jelölt legyek neki,hogy kiakarná erőszakolni belölem ,hogy szeressek belé,de ha elutasítom ők vannak megbántva mert nekem nem megy az ilyen- szia próbáljuk ki működik e köztünk bármirt mert szerintem igen.- Nem szeretek randizni meg ilyen hosszú távu ismerkedéseket,hogy rájöjjek akarok e- valamit. Persze kell a ráhangolodás a másik félre,de akkor sem úgy teszem,hogy nah én most jól beléd szeretek és az nagyszerű mert biztos ez így működik. Sosem tervezek senkibe sem bele szeretni,de eddig kb egyszerre szokott kimondva lenni,nah itt van valami. És ugrás a mélyvízbe.
Mert kiválasztják mondjuk az 5-10 legjobban kinéző srácot és a többire tojnak. Nekik ezzel le is zárult a társkeresés, nem fognak foglalkozni a többiekkel. Aztán, ha az a pár kiválasztott srác mondjuk csak szexet akart, sírnak, hogy nincs egy normális férfi sem.
Nyugi, egy érett és értelmes nő válaszol minden normális közeledésre. Az más kérdés, hogy láthatóan a legtöbb nő nem érett és értelmes a társkeresőkön.
# 4/13 - A szövegem 2. bekezdését arra vonatkozóan írtam, ha már kialakult egy beszélgetés köztem és a kiszemelt között, majd ő hirtelen válaszra sem méltat, miután már feltártam neki személyiségem főbb aspektusait és az életem egyes részleteit. Ha szerinted ez normális, hogy szó nélkül lekoptat, ahelyett, hogy mondjuk egy elköszönő levél társaságában megírná, hogy nem jövök be neki vagy épp talált valaki mást, illetve bármi hazugságot is írhatna, de legalább írjon kultúráltan valamit, hogy neki szándékában áll lezárnia ezt az ismerkedést. Lehet, hogy nem találkoztunk még, de már belefogtunk egy ismerkedésbe levelezés útján és az, hogy ő szó nélkül lezárja ezt az egészet annak a jele, hogy az ilyen nők mennyire egy eldobható tárgyként tekintenek a férfiakra. Nekik persze könnyű, házhoz megy a választék, emiatt sokakban nincs is kellő empátia-érzelmi intelligencia ahhoz, hogy képesek legyenek megbecsülni az olyan férfiakat, akiket valóban tiszta szándék vezérel egy őszinte párkapcsolat kialakítása felé.
Az, mikor még első levélre sem válaszolnak az azt mondom elengedhető dolog, de az előbb felvázolt esetet más ember érzéseivel játszadozó aljas húzásnak tartom.
Nektek, többi férfi-nak mi erről a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!