Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már csak a pénz és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már csak a pénz és a jó külső számít?

Figyelt kérdés
Ha ezek megvannak,akkor sikeres is vagy az ellenkező nemnél?
2019. máj. 13. 21:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Az ellenkező nem egyes képviselőinél igen. Amúgy meg az érzelmi intelligencia is számít, nem is kicsit. Csak általában azokra, akik azt hiszik magukról, hogy nekik az magas, általában ez pont nem szokott igaz lenni, hehe.
2019. máj. 13. 21:19
 2/16 anonim ***** válasza:
8%

Erzelmi intelligencia nem kell. Első körből mondom kérdező, igen, ennyi számít csak.

Bárki kérdőjelezzen meg, és nem, nem egy picsogó srác vagyok, hanem tettem le az asztalra már.

2019. máj. 13. 21:30
 3/16 anonim ***** válasza:
6%

Nem csak.

A külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint fognak elbocsátani.

Nyilvàn a nő piackèpessègètől függ,hogy mennyire válogathat.

2019. máj. 13. 21:33
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Igen persze... Most boldog vagy? Farkam beleverem az ilyen kérdésekbe már pedig nincs. Miért kell mindig általánosítani?
2019. máj. 13. 21:45
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem, a nőknek elég szépnek lenni.
2019. máj. 13. 21:48
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Igen, a jó külső első először, aztán az egzisztencia.

A jó külső a kulcs(férfiak esetében), ha rendelkezel egy jó külsővel, akkor a legtöbb ajtó nyílik.

Ez alatt azt értem, hogy jó külsővel a legtöbb csinos nőnél van esélyed, létre fog jönni a beszélgetés.

Aztán a beszélgetéstől az ágyig már kell egy megnyerő modor is a jó külső mellé vagy néhány esetben (természetesen nem mindenkinél) kiválthatod ezt a magas egzisztenciáddal.

De ha a teljes folyamatot nézzük, akkor akár feleséget keresel, akár futó kalandot, a jó külső szükséges feltétel, ha olyan nőkkel akarsz ismerkedni, akik valóban csinosak.

2019. máj. 13. 23:50
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Manapság? Jó ideje.
2019. máj. 14. 00:11
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Te talán a ronda noknel akarsz próbálkozni? Vagy miert ilyen felháborító szerinted, hogy jó nohoz te is jó pasi légy?
2019. máj. 14. 00:49
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Sajnos az emberek többsége nagyon felszínes. Nagyon sokan külső vagy anyagi helyzet alapján döntenek.

Az én párom nem egy milliomos, sőt, és. Es még csak nem is egy izom kolosszus, de én így szeretem. Azért, amilyen. Minden más nem számít.

30/N

2019. máj. 14. 02:52
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Az elírásért bocsi, később láttam, mikor már elküldtem.

30/N

2019. máj. 14. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!