Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják mások hogy simán lehetne nőm?
Annyira idegesítenek már.
Ismerősök - idegenek. Férfiak - nők mondják hogy nagyon helyes vagyok. És hogy az én problémám fejben van. És ebben megerősíti őket, hogy nem volt még hosszú kapcsolatom. Van aki azt hiszi hogy meleg vagyok.
Meg hogy akarok csajozni, szórakozóhelyen ha nem is megyek oda nőkhöz.
Ilyenkor mondom én azt, hogy ha jól néznék ki akkor maguktól jönnének oda a nők. Mert én magamtól nem fogok.
Ha van csávója az tán még meg is üt. Barátnői kiröhögnek. Nekem ezek ugranak be.
Neten szoktam próbálkozni, de ott csak olyan nőt találok akinél van valami defekt. Vagy pedig van már legalább 2 gyereke. Nekem a leghosszabb kapcsolatom is 3 hónap volt, nem várható el ez...
Én már úgy érzem elértem azt a kort hogy "megtanuljak" csajozni. Én nagyon le vagyok maradva az ismerkedésben.
26 F

már többen is mondták ezt,
de mégis miért kellene nekem?

A nők nem fognak csak úgy idegen pasikhoz oda menni, ezt gyorsan felejtsd el. Az biztos, hogy amíg így gondolkodsz nem lesz senkid...
22/N

Mondjuk ne hagyd hogy mindenféle nyomorék belepofázzon az életedbe.
Az, hogy ide kiírtál kérdést az bizonyíték rá, hogy valahol tudat alatt vágysz is erre.

Igen, sajnos nekem ez a problémám, hogy a nők elvárják hogy a férfi irányítson, a legutolsó kapcsolatféleségemnél is kifogásolta a lány, hogy szinte ő neki kellett fűzni engem.
Mert mikor meccsem volt, akkor kijött nézni, de nem gondoltam, hogy engem hanem azt hogy a meccset vagy csak szimplán unatkozik. Meg ő csókolt meg elsőnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!