Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet csinálni olyankor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni olyankor ha nincs jó személyiségem, és emiatt nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Eddig még egy lánnyal sem tudtam összehozni párkapcsolatot:(

És attól félek hogy sosem fogok tudni, mert nincs jó személyiségem. Nem tudok ismerkedni, sem fiúkkal, sem lányokkal.

Pedig minden vágyam az hogy legyen egy barátnőm, meg pár év múlva gyerekünk.

2019. máj. 8. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd, egészen konkrétan mit jelent az a "nem jó személyiség"?
2019. máj. 8. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
A személyiség az fejleszthető dolog. Miért nem fejleszted magad olyanná, amilyen lenni szeretnél? Én ezt csináltam.
2019. máj. 8. 22:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt jelenti, hogy az ismerkedésben nem vagyok jó, nem szeretek sok ember előtt beszélni. Inkább csak 1-2 ember társaságában szeretek, de akkor meg sokszor azt érzem hogy nem tudok mit mondani.

Meg én nem olyan típus vagyok aki annyira bejönne a nőknek, túl jó lelkű vagyok, és érzelmes, nem pedig az a nagymenő akik bejönnek a nőknek.

2019. máj. 8. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Aha, értem, tehát buta vagy, mint a föld. Hát, öregem, esetleg növessz agyat. A fene nagy jó szívedet meg esetleg használhatnád mondjuk arra, hogy segítő szakmába mész dolgozni, mondjuk az egészségügybe, vagy ápolónak egy hospice-be.
2019. máj. 8. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Értem. Tehát, nem lehet valaki érzelmes és egyben nagydumás is, mi? :)
2019. máj. 8. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Ne nyugtasd magad ! Nem csak a szemelyiseged rossz ! Hanem a külsőd is!
2019. máj. 9. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!